Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

1η Συνεδρίαση ΣΔΚΚ και κοπή Βασιλόπιτας.

Κοπή της Βασιλόπιτας παραδοσιακά στην πρώτη συνεδρίαση για το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019.

Πέμπτη βασιλόπιτα, πέμπτη χρονιά με δεκάδες συνεδριάσεις, εκατοντάδες αποφάσεις, ουσιώδεις παρεμβάσεις, προτάσεις και δράσεις! Συνεχίζουμε με ανιδιοτέλεια και με τη βοήθεια των συμπολιτών μας!

Τυχερή της χρονιάς η Βέρα Μπαλτατζή. Η φίλη μας που στήριξε εθελοντικά, ουσιαστικά και καθοριστικά τη δράση-σταθμό της περασμένης χρονιάς με τα διθυραμβικά σχόλια πανελλαδικά, τις πολύχρωμες διαβάσεις μας στο "ΧΡΩΜΑ στους ΚΑΝΟΝΕΣ οδικής συμπεριφοράς" youtu.be/ezjKGC2WPWo


Ακόμη ένα γεμάτο έτος με δημιουργία και δράση πέρα από τις τυπικές αρμοδιότητές μας, με υποστήριξη και ενίσχυση άλλων δράσεων στην Κοινότητα, με φροντίδα και έμπρακτο ενδιαφέρον για τις καθημερινές ανάγκες αυτής, των πολιτών και επισκεπτών της, πέρασε και στο Τοπικό Συμβούλιο ξεκινάμε με την ίδια όρεξη και ενθουσιασμό μια ακόμη χρονιά και ευχόμαστε πρόοδο σε όλα τα επίπεδα στην Κοινότητά μας και τους ανθρώπους της. Καλή χρονιά!

Το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης: Ευθύμιος Τσίρκος, Γιώργος Αδαμόπουλος, Κατερίνα Κατσουφίδου, Ελευθερία Κορίτσα, Ευγενία Τσιαμπέρα, Κωνσταντίνος Κελαϊδίτης, Λάζαρος Γκόλτσιος, Ανδρέας Καρασαββίδης, Λένα Κασιτερίδου, Θεοδώρα Αθανασούλα, Άννα Βαβατσιούλα, Τάσος Γιαμούζης, Θεοδώρα Γραβάνη, Τζένη Δεληγιαννίδου, Γιάννης Χατζηιωαννίδης και ο γραμματέας του Συμβουλίου: Σάββας Μπαλόγλου.