Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Το φλουρί στον Κυριάκο Μητσοτάκη - Η πρώτη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας για τη νέα χρονιά.

Την πρώτη της συνεδρίαση για το 2019 πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία, το απόγευμα της Τρίτης 08 Ιανουαρίου 2019.

Στην αρχή της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος Γιάννης Κουρινιώτης έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα, όπου το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Το 2019 είναι η χρονιά της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Γιάννης Κουρινιώτης, ενώ ζήτησε από όλα τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. να είναι σε ετοιμότητα, καθώς ξεκίνησε μια χρονιά με πολλές εκλογικές αναμετρήσεις.

«Σας καλώ να αγωνιστούμε όλοι μαζί, ώστε η Νέα Δημοκρατία να αυξήσει το ποσοστό της στην Πιερία στις επικείμενες εθνικές εκλογές, οι οποίες πλησιάζουν, όσο και αν θέλει ο κ. Τσίπρας με τους συνοδοιπόρους του να παραμείνουν στις καρέκλες της εξουσίας, εις βάρος της χώρας και του λαού. Η χρονιά αυτή, που μόλις ξεκίνησε, είναι της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη! Είναι η χρονιά της Ελλάδος και όλων των Ελλήνων, γιατί η νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη που θα έρθει θα μας βγάλει από το αδιέξοδο που μας έχει οδηγήσει ο κύριος Τσίπρας με την παρέα του», είπε ο κ. Κουρινιώτης.

Στη συνέχεια, τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες για την ετήσια συνεστίαση που έχουν προγραμματίσει για τα τέλη Ιανουαρίου.