Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Η Κατερίνη κρατάει ψηλά το λάβαρο της Μακεδονίας! Μεγάλη συγκέντρωση και πορεία!

Η Κατερίνη δεν παραδίδει το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας και το αποδεικνύει κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα με συνεχείς συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες στους δρόμους της πόλης.


Χιλιάδες κόσμος βγήκε και σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας ύστερα από το κάλεσμα νέων παιδιών που συνεχίζουν να ηγούνται όλης αυτής της προσπάθειας, βροντοφώναξε ξανά ένα μεγάλο ΟΧΙ στην "παράδοση" του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς.

Ειρηνικά, αλλά με παλμό και πάθος χιλιάδες συμπολίτες μας κάθε ηλικίας πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της Κατερίνης με συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας και κατά όλων όσων παραδίδουν ονόματα και ιστορία, χωρίς να υπολογίζουν την βούληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Οι διοργανωτές δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους με νέες συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας, κάτι που ήταν αίτημα όλων όσων έδωσαν το παρόν στην σημερινή εκδήλωση!

Για μια ακόμη φορά υπήρχε αστυνομική δύναμη που διακριτικά παρακολουθούσε την συγκέντρωση και την πορεία.

* Αργότερα δείτε στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από την πορεία αλλά και από τις ομιλίες των διοργανωτών.