Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019

Εκδηλώσεις της Τ.Ο. Πιερίας της ΚΝΕ. (Ομιλία/παιχνίδια - Τουρνουά ποδοσφαίρου)

Η Τ.Ο. Πιερίας της ΚΝΕ καλεί τις νέες και τους νέους της Πιερίας στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 23 Μάρτη στο δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης «Εκάβη», στις 6:30 μ.μ. με θέμα «Κάψε τα σενάρια και γράψε το δικό σου, κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού».

Είναι μεγάλης σημασίας για έναν νέο σήμερα να «κάψει» τα σενάρια περί «προόδου» του ΣΥΡΙΖΑ, να παλέψει ενάντια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, να ενισχύσει το μέτωπο ενάντια στο φασισμό και να συστρατευθεί με το ΚΚΕ, να το ενισχύσει σε όλες τις κάλπες και στους μελλοντικούς αγώνες. Θα μιλήσει ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, καθηγητής, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Κατερίνης και η Στεφανία Μαβίδου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα ακολουθήσει παιχνίδι για μαθητές.


Την Κυριακή 7 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5, με σύνθημα «Βγάλε κόκκινη κάρτα σε όλα τα ναρκωτικά! Βάλε γκολ στα όνειρά σου!». Θα ξεκινήσει στις 4:00 μ.μ. στο γήπεδο του Βατανιακού, με συμμετοχή ομάδων από όλες τις ηλικίες. Η Τ.Ο. Πιερίας της ΚΝΕ δηλώνει: "Την ίδια στιγμή που υποβαθμίζουν τον αθλητισμό και οι αθλητικές εγκαταστάσεις στα σχολεία και τις γειτονιές μας ρημάζουν, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προβάλλοντας συνεχώς τη ναρκωκουλτούρα ως τρόπο ζωής για τη νεολαία, επιλέγει τώρα να φτιάξει τα λεγόμενα «Shooting rooms», τα δωμάτια ελεγχόμενου θανάτου. Αυτοί που έχουν συμφέρον από μια κοινωνία με ελεύθερα ναρκωτικά είναι αυτοί που μας ετοιμάζουν ένα μαύρο μέλλον και δεν θέλουν να διεκδικούμε. Διαδηλώνουμε ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά που μαυρίζουν τη ζωή της νεολαίας και διεκδικούμε δωρεάν χώρους άθλησης στο ύψος των σύγχρονων αναγκών μας!"