Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Τίποτα δεν θα αλλάξει μετά τις εκλογές (βουλευτικές), για αυτό μην αγχώνεστε τι θα ψηφίσετε!

➤ Γράφει ο Μιχάλης Κανταρτζής

Κάποια στιγμή φέτος θα γίνουν και οι βουλευτικές εκλογές και θα κληθούμε να πάμε να ψηφίσουμε αυτούς που θέλουμε να διαχειριστούν την περιουσία μας, τους κόπους μας, την ζωή μας.


Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε τι θα ψηφίσετε και αν μπορείτε με την «δύναμη» της ψήφους σας να σώσετε την Ελλάδα και να καλυτερέψει το μέλλον σας και των παιδιών σας.


Γιατί όποιος και να βγει από τους «μεγάλους» δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα!


Είτε η νέα κυβέρνηση θα είναι: αυτοδύναμη η ΝΔ ή ΝΔ+ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ) ή ΝΔ+ΣΥΡΙΖΑ) ή ΣΥΡΙΖΑ+ΠΑΣΟΚ ή κάποιος άλλος συνδυασμός πολιτικών κομμάτων, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αλλάξουν κάποια πράγματα:



1. Δεν πρόκειται να καταγγελθεί, επαναδιαπραγματευτεί κανένα μνημόνιο και από κανέναν. Δεν πρόκειται να αναζητηθούν και να αποδοθούν ευθύνες (πολιτικές ή ποινικές) σε κανένα πολιτικό κόμμα που υπέγραψε μνημόνια!


2. Κανένας δεν πρόκειται να διώξει τους ξένους που παράνομα-παράτυπα και όπως θέλετε να το πείτε ήρθαν με το έτσι θέλω στην Ελλάδα. Δεν θα φύγουν ποτέ!!!


3. Κανένας δεν πρόκειται να πάρει πίσω τον ΕΝΦΙΑ! Μπορεί με διάφορα τρικ να σας πουν ότι τον μειώνουμε 20-30% αλλά θα σας τα πάρουν με άλλο τρόπο, ξέρουν αυτοί…


4. Δεν θα πιαστούν ποτέ, κουκουλοφόροι, ρουβίκωνες, μπαχαλάκηδες ή όπως αλλιώς λέγονται!


5. Δεν θα καταργηθεί ποτέ κανένας μνημονιακός νόμος! Τόσος αγώνας έγινε για να τους εφαρμόσει «υποτίθεται» η τρόικα και όχι τα δικά μας παιδιά (θα σας πουν)…


6. Καμία ΑΟΖ δεν πρόκειται να χαραχτεί!


7. Καμία αξιοποίηση του εθνικού μας πλούτου δεν πρόκειται να συμβεί. Αυτό που πρόκειται να συμβεί είναι να έρθουν ξένες εταιρίες και να σκάβουν όλη την Ελλάδα, να πάρουν ότι θέλουν και στο τέλος να σου πουν ότι τα κοιτάσματα δεν είχαν καμία ιδιαίτερη αξία…


8. Κανένα μισθός δεν θα αυξηθεί (μπορεί στο χαρτί να φαίνεται κάποια μικρή αύξηση) αλλά στην πραγματικότητα αυτά που θα σας μένουν στο τέλος του μήνα θα είναι όλο και λιγότερα.


9. Δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν οι «σφαλιάρες» στα εθνικά μας θέματα τόσο από τους «μεγάλους» όσο και από τους "γείτονες" μας, Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια κ.α.


10. Το Κυπριακό δεν πρόκειται να λυθεί ποτέ και αν γίνει κάτι θα γίνει προς το συμφέρων όλων των άλλων εκτός των Ελλήνων!


11. Καμία σοβαρή κίνηση δεν θα γίνει για το πρόβλημα του δημογραφικού και την προστασία της οικογένειας.


12. Τα διόδια ποτέ δεν θα μειωθούν!


13. Ποτέ δεν θα πέσει η τιμή των καυσίμων!





Οι πολιτικοί μας θα κάνουν ακριβώς αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν… Θα εφαρμόζουν στην εντέλεια ότι τους πουν οι ξένοι, στο όνομα της εξυγίανσης, της προόδου και άλλων τέτοιων ωραίων και βαρύγδουπων χαρακτηρισμών!


Και αν βρεθεί κανένας να αντιδράσει θα τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές, ως αντιδραστικό, περιθωριακό και οπισθοδρομικό!


Οι αποκαλούμενοι αριστεροί θα ψηφίζουν τα πάντα και για ξεκάρφωμα θα περνάνε και κανέναν νόμο για την προστασία κάποιου φυτού ή κάποιας παραλίας για να μπορούν να καυχιούνται ότι κάτι κάνανε.


Οι αποκαλούμενοι δεξιοί εννοείται ότι θα ψηφίζουν και αυτοί τα πάντα, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν πίσω μέτρα που ψήφισαν οι αποκαλούμενοι αριστεροί (θρησκεία, οικογένεια, Μακεδονία, τζαμιά κ.α.).


Δεν το κάναμε εμείς θα λένε…


Και αν θα χρειαστούν βοήθεια, θα την βρουν πολύ εύκολα από διάφορα πολιτικά «δεκανίκια», υποτίθεται ανεξάρτητους ή προοδευτικούς βουλευτές και πολιτικούς συνδυασμούς.


Τίποτα δεν είναι τυχαίο!


Καμία κυβέρνηση δεν πρόκειται να βάλει μπροστά και πρώτα, τον πολίτη και την Ελλάδα!


Όλοι θα κοιτάξουν τον εαυτό τους (δύσκολα χρόνια για αγίους…)


Για αυτό σας λέω, μην αγχώνεστε και σκέφτεστε τι θα ψηφίσετε, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει την επόμενη ημέρα των εκλογών, φόρους πληρώνατε, φόρους θα πληρώνετε. Σφαλιάρες τρώγαμε σαν χώρα, σφαλιάρες θα συνεχίσουμε να τρώμε…


Και το ερώτημα είναι φυσικά, τι θα ψηφίσουμε;


Υπάρχουν δεκάδες ή και εκατοντάδες πολιτικά κόμματα που η διαφορά τους από τους προηγούμενους είναι ότι δεν έχουν διαβρωθεί ακόμα (αρκετά από αυτά) από το άρωμα της εξουσίας και στις τάξεις τους έχουν αξιόλογους ανθρώπους που νοιάζονται για την Ελλάδα!


Είναι τα «μικρά» κόμματα, αυτά που δεν φαίνονται στις δημοσκοπήσεις που μέρα παρά μέρα βγαίνουν στον αέρα.


Είναι τα «μικρά» κόμματα που λέτε πολλές φορές: «ποιος αυτός; Έλα μωρέ! Αυτοί είναι γραφικοί, δεν έχουν τύχη κ.α.»


Μπορεί να μην έχουν πλούσια βιογραφικά (ΜΑΣΤΕΡ και διδακτορικά), μπορεί κανέναν ΜΜΕ να τους προβάλλει γιατί δεν έχουν περιουσία και καταθέσεις, μπορεί να μην πηγαίνουν από κοπή πίτας σε γάμους και πανηγύρια, αλλά κάποιοι από αυτούς πραγματικά νοιάζονται!


Ποιοι είναι αυτοί;


Δεν θα σας πούμε εμείς ποιοι είναι, ώστε να έχετε άλλοθι ότι άλλος μας είπε, δεν τους ξέραμε και μας κορόιδεψαν…


Γιατί την έχουμε πατήσει από «μικρά» κόμματα όπως οι ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, ΠΟΤΑΜΙ κ.α.


Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει εσείς να το ανακαλύψετε και να διαλέξετε τον πιο ικανό και άξιο που θα βάλει τα συμφέροντα τα δικά σας και της πατρίδας μας μπροστά από τον βουλευτικό μισθό και την καρέκλα.


Κάντε κάτι και εσείς!


Κάθε τέσσερα χρόνια (πάνω-κάτω) σας δίνεται η "ψευδαίσθηση" ότι με την ψήφο σας έχετε δύναμη!


Να η ευκαιρία λοιπόν να κάνετε την "ψευδαίσθηση", πραγματικότητα!