Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Π. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ

Το Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019, επισκέφτηκε την Κατερίνη ο πρώην Υπουργός και νυν στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας κος Στρατούλης Δημήτρης καθώς και ο Κανταράς Τάσος, μέλος της ΚΕΔΚΕ και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας.

Κατά την επίσκεψή του κου Στρατούλη στην πόλη μας, τους υποδέχτηκαν μέλη και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας Κατερίνης.

Κατόπιν ακολούθησε επίσκεψη στην Λαϊκή Αγορά της πόλης μας όπου έτυχε πολύ θερμής υποδοχής από τον κόσμο, με τον οποίο συνομίλησε για τα μεγάλα ζητήματα που τον απασχολούν.

Μετά επισκέφτηκε την Εθελοντική Ομάδα Δράσης της Κατερίνης όπου ενημερώθηκε από τα μέλη της για το έργο και την τεράστια συμβολή της Ομάδας στην κοινωνική κρίση, στην ανθρωπιστική βοήθεια που παρέχει στους πληττόμενους, για το κοινωνικό φαρμακείο που αποτελεί υπόδειγμα λειτουργίας και αποτελεσματικότητας καθώς και για τις υπόλοιπες δράσεις τoυς.

Ακολούθησε η επίσκεψη στα γραφεία Συλλόγου Τριτέκνων, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα των τριτέκνων και των οικογενειών τους, οι δυσκολίες και τα αδιέξοδά τους.

Τέλος, στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης παράθεσε συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης της πόλης μας και απάντησε σε ερωτήσεις τους.






Λαϊκή Ενότητα 
N.E. Πιερίας