Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Η μεγάλη εκδήλωση του Φιλοζωικού Σωματείου Κατερίνης ο "ΑΡΓΟΣ". (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σε μια εκδήλωση-γιορτή το Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης ο "ΑΡΓΟΣ" έκοψε την πίτα του σήμερα το πρωί (10/3/2019) στα γραφεία του στο κτίριο του Συλλόγου Μικρασιατών παρουσία των αρχών της πόλης, επισήμων και πλήθους κόσμου.


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε απολογισμός του έργου του σωματείου, ενώ πραγματοποιήθηκαν εγγραφές νέων μελών.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Οικονομίκος.

Ο πρόεδρος του σωματείου Ηλίας Χρυσικός και ο Αντιπρόεδρος Νικήτας Κανταρτζής στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στο έργο του "ΑΡΓΟΣ" την χρονιά που μας πέρασε και ζήτησαν την στήριξη όλων των πολιτών στην προσπάθεια τους για την βελτίωση των συνθηκών για τα αδέσποτα ζώα, αλλά και την εξάλειψη προβλημάτων που σχετίζονται με τα ζώα και την διαβίωση τους μέσα στην κοινωνία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πιπίτσα Μακρίδου, μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κατερίνης και διαβεβαίωσε ότι τόσο η ίδια όσο και ο Δήμος Κατερίνης κάνουν τα πάντα ώστε να βοηθήσουν στο πρόβλημα με τα αδέσποτα και να βελτιωθούν προς το καλύτερο οι συνθήκες διαβίωσης των ζώων στο Δημοτικό Κυνοκομείο της Κατερίνης.


"Είμαστε δίπλα σας και θα στηρίζουμε το έργο των φιλοζωικών σωματείων, σε συνεργασία μαζί σας μπορούμε να διορθώσουμε όσα προβλήματα παρουσιαστούν" δήλωσε η κ. Μακρίδου.


Παρόντες ήταν επίσης εκπρόσωποι της Αστυνομίας από την Κατερίνη και τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού δηλώνοντας ότι η αστυνομία είχε και θα έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στα φιλοζωικά θέματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κυριακίδης και Νίκος Μακρίδης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Κατερίνης, Ευγένιος Παπαδόπουλος και Θανάσης Λιακόπουλος, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, η καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Έφη Μπάσδρα, μέλη του σωματείου "ΑΡΓΟΣ", φιλόζωοι και πλήθος κόσμου.