Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

EΠO – «Πάσα στο Fair Play»

Επιτυχία και βράβευση για την ΕΠΣ Πιερίας και των Μικτών Ομάδων μας Κ-16 και Κ-14 στον θεσμό της ΕΠΟ «Πάσα στο Fair Play».


Βραβεύτηκαν ως ομάδες ήθους την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-16 και Κ-14 για τον σεβασμό στις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» στην 1η φάση των δυο διοργανώσεων αντίστοιχα οι ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας Νέων και Παίδων.


Στη συγκεκριμένη βράβευση λήφθησαν υπόψη οι κάρτες, η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μας, ο σεβασμός στις αποφάσεις των διαιτητών και προς τους αντιπάλους για το τίμιο παιχνίδι των ομάδων μας με βάση τα κριτήρια της ΕΠΟ για το «ευ αγωνίζεσθαι» σ΄ όλο του το φάσμα.

Τα αποτελέσματα προέκυψαν μετά την υλοποίηση του άρθρου 14 της προκήρυξης των δυο πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων βάσει του οποίου προβλέπεται η εφαρμογή του προγράμματος «Πάσα στο Fair Play» και ειδικότερα η χρήση μπλε κάρτας από τους διαιτητές.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί δικαίωση της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία και η τεχνική επιτροπή.

Είμαστε βέβαιοι πως αυτή η διάκριση μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και ομαδικό πνεύμα την προσπάθεια και για την νέα περίοδο να πετύχουμε τους στόχους.

Συγχαρητήρια στις Μικτές Ομάδες μας Νέων και Παίδων, στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές Αμανατίδη Παναγιώτη, Κυπαρίσση Παναγιώτη και στα μέλη της τεχνικής επιτροπής Μικτών ομάδων για την αξία της επιτυχίας.


Γραφείο Τύπου Επιτροπής Μικτών Ομάδων ΕΠΣ Πιερίας