Κυριακή, 5 Μαΐου 2019

ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ- ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

"ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΩΣ "ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ 2010 ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ , ΤΟ "ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ" , ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.

ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΕΙΡΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

ΤΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (ΕΠΟΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 2 ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΤΙΜΑ, ΨΥΧΡΑΙΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Ή ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΗΘΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΛΥΓΙΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .

ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΕΙΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΩΝ, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΩΝ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΩΝ.


ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ."