Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

4ο Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά συλλόγων Σαρακατσαναίων.

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας "Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ" στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων, συνδιοργάνωσε...

με τους συλλόγους Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσ/νίκης, Ευόσμου – Κορδελιού, Λαγκαδά, Σερρών και Λάρισας και υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων το καθιερωμένο 4ο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά συλλόγων Σαρακατσαναίων στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου «ΓΙΩΤΣΑΣ» . Ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 2 Μαίου 2019. Αποτέλεσμα της απήχησης του κόσμου ήταν να συγκεντρωθούν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα διατεθούν στο ίδρυμα προστασίας παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ». Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την στήριξη της συγκεκριμένης προσπάθειας α) τους Συλλόγους Σαρακατσαναίων που συμμετείχαν, β) την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων γ) την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου για την στήριξη και το ενδιαφέρον της για την συγκεκριμένη προσπάθεια δ) Τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας κ. Τόκα Στέργιο για την διάθεση των διαιτητών του αγώνα ε) Τον κ. Γιώτσα Αστέριο για την διάθεση των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου. Να ευχαριστήσουμε όλους τους συνανθρώπους μας που συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια προκειμένου να συγκεντρωθεί μεγάλος όγκος τροφίμων.

Ο πρόεδρος του τοπικού συλλόγου κ. Λέφας Γρηγόρης, αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και αντάλλαξε τις καθιερωμένες ευχές λόγω των ημερών, τόνισε ότι στο πλαίσιο αυτών των δράσεων θα συνεχίσουμε, προκειμένου να συνεισφέρουμε στους συνανθρώπους μας, γιατί οι σύλλογοι εκτός από το να υπηρετούν την παράδοση, οφείλουν να συνεισφέρουν και στο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Με την παρουσία της μας τίμησε η Αντιπερειφεριάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου και εκ νέου υποψήφια στις προσεχείς εκλογές, η οποία τόνισε ότι τέτοιες προσπάθειες ανεβάζουν ψηλά το φίλαθλο πνεύμα και το πνεύμα αληλεγγύης- και ιδιαίτερα στις μέρες μας που η κοινωνία μας δοκιμάζεται- και συνεχάρη τον τοπικό σύλλογο για την πρωτοβουλία αυτή.

Ο πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Σ κ. Μουτσιάνας Γεώργιος συνεχάρη τον τοπικό σύλλογο, αλλά και όλους τους συλλόγους που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια και τόνισε ότι ανέκαθεν τους Σαρακατσαναίους τους διακατείχε το πνεύμα αληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο.Επίσης έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση ο αντιπρόεδρος της Π.Ο.Σ.Σ κ. Κατσιούλας Απόστολος, το μέλος κ. Τσακνάκης Βασίλειος ο υπεύθυνος της ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΗΧΩ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ» κ. Καρυώτης Αθανάσιος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Τζόβας Απόστολος και Παπανικολάου Ηλίας, οι πολιτευτές με την Ν.Δ κ.κ. Μπέης Δημήτριος και Μπαραλιάκος Φώντας, και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δίου–Ολύμπου κ. Κιάφας Πέτρος.

Για την ιστορία να πούμε ότι το κύπελλο του φιλανθρωπικού τουρνουά κατέκτησε για 3η συνεχόμενη χρονιά ο τοπικός Σύλλογος Σαρακατσαναίων Πιερίας, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση.

Στο τέλος του τουρνουά παρατέθηκε γεύμα σε όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα τοπικά Μ.Μ.Ε και τα blogs για την προβολή της συγκεκριμένης φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Εκ του Δ.Σ του συλλόγου