Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ

Κύριε Χιονίδη,

Η υποκρισία δεν τελειώνει ποτέ!

Λίγες μόλις ημέρες πριν τις κάλπες και ενώ επί 13 χρόνια αρνείστε το διάλογο με δημότες και ομάδες πολιτών, αισθανθήκατε την ανάγκη για δημόσιο διάλογο, με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που από χθες το μεσημέρι οι συνεργάτες και οι υποψήφιοι του συνδυασμού σας λασπολογούν και συκοφαντούν απροκάλυπτα.


Δεν ζητάτε δημόσιο διάλογο, γνωστό επικοινωνιακό τρυκ, επειδή επιθυμείτε να ακούσουν οι πολίτες τις προτάσεις μας, ούτε γιατί θέλετε να διασφαλίσετε την ενότητα και την διαφάνεια που επικαλείστε. 

Υποκρίνεστε!

Θα περίμενε κανείς να αναλογιστείτε την επόμενη μέρα για το δήμο Κατερίνης και το καλό των δημοτών, και όχι να επικεντρώνεστε στην προσωπική σας εμμονή για τη διατήρηση της εξουσίας.

Ευτυχώς, ο τόπος μας είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά. Οι δημότες γνωρίζουν την πορεία μας, το ήθος, την εντιμότητα και το χαρακτήρα μας. Δεν χρειάζονται ντιμπέιτ για να τα ανακαλύψουν.

Οι δημότες γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύομαι όλα τα χρόνια. Όσο και να έχω προκληθεί δεν υπέκυψα στον πειρασμό της πόλωσης, του φανατισμού και της λάσπης.

Θα έχετε όσες ευκαιρίες θέλετε για διάλογο στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Σας υπόσχομαι ότι εμείς δεν θα κλείνουμε τα μικρόφωνα.

Ραντεβού στις κάλπες λοιπόν κύριε Χιονίδη! 


Κώστας Κουκοδήμος 
Βουλευτής Ν.Πιερίας 
Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης