Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΧΙΟΝΙΔΗ ΣΕ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ

Ο Δήμαρχος Κατερίνης και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμοί ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ Σάββας Χιονίδης έδωσε στην δημοσιότητα την επιστολή που απέστειλε σήμερα το πρωί στον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Ν. Πιερίας κ. Κώστα Κουκοδήμο.


Αγαπητέ Κώστα

καταρχήν συγχαρητήρια για την πρόκρισή σου στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Επικοινωνώ μαζί σου γιατί πιστεύω ότι η αναμέτρηση αφορά στο πρόσωπο του Δημάρχου Κατερίνης. Συνεπώς το δίλημμα για τους συμπολίτες μας είναι ποιος εκ των δύο μας είναι καταλληλότερος για Δήμαρχος. Θα συγκρίνουν την προσωπικότητα, τη γνώση, την ικανότητα και το ήθος των δύο υποψηφίων Δημάρχων.

Γι’ αυτό σου προτείνω αφενός να μην πραγματοποιηθούν ανοικτές πολιτικές ομιλίες και αφετέρου να διοργανώσουμε από κοινού έναν δημόσιο ανοικτό διάλογο με την παρουσία συμπολιτών μας, που ο καθένας και η καθεμιά θα μπορούν να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις.

Επίσης σου προτείνω μια τηλεοπτική αντιπαράθεση σε οποιονδήποτε τηλεοπτικό σταθμό συμφωνήσουμε με την υποβολή ερωτήσεων από δημοσιογράφους του τοπικού τύπου.

Πιστεύω και θα διασφαλίσω ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών θα μας βρει ενωμένους και ισχυρούς, όλους εντός του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και πρωτίστως την τοπική μας κοινωνία.

Ο δημόσιος διάλογος εξασφαλίζει την ενότητα, τον ειλικρινή διάλογο, την διαφάνεια και φυσικά την πληροφόρηση και την ενημέρωση των πολιτών.


Ο Δήμαρχος Κατερίνης
Σάββας Χιονίδης