Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Αυτοί μας απειλούν με πόλεμο και εμείς κάνουμε... φιλικά μαζί τους!

Την στιγμή που η "γείτονας" Τουρκία, διεκδικεί εδάφη μας, απειλεί με πόλεμο και προκαλεί με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί κανείς να φανταστεί, οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ στέλνουν στην Αττάλεια της Τουρκίας για φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου την Εθνική μας ομάδα...
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ) :

Aπό την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι η Εθνική Ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα με την Τουρκία στις 30 Μαΐου και ώρα 21:00 στην Αττάλεια, στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων για τα παιχνίδια τους στα European Qualifiers.

Πριν από το φιλικό στο Antalya Stadium, οι διεθνείς που πρόκειται να επιλεγούν από τον κ. Αναστασιάδη θα συμμετάσχουν σε ολιγοήμερη προετοιμασία στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας των διεθνών επί ολλανδικού εδάφους είναι προσαρμοσμένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και στην αποστολή οι παίκτες θα ενσωματωθούν, ανάλογα με αυτές, στις 22, στις 24 και στις 27 Μαΐου.

Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει από την Τουρκία στις 31 Μαΐου και οι διεθνείς θα μείνουν ελεύθεροι έως την Δευτέρα 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει η τελική προετοιμασία των αγώνων με την Ιταλία (8 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) για τα European Qualifiers.


www.epo.gr