Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ – ΔΕΥΤΕΡΑ 10/6/2019)

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 στις 16:00 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Παντελεήμονα Πιερίας με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι.

Οι σκακιστικοί αγώνες έγιναν σε ευρύχωρη και άνετη αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Νέου Παντελεήμονα Πιερίας ενώ οι σκακιστές μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα αγωνίστηκαν για τη χαρά της συμμετοχής και τη διάκριση.

Οι σκακιστές συμμετείχαν σε μια μεγάλη γιορτή που οργάνωσε άριστα η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέου Παντελεήμονα Πιερίας κ. Αντιγόνη Δρούγκα μαζί με τα μέλη του Συλλόγου.

Στους αγώνες υπήρχε μεγάλο κίνητρο διάκρισης για όλους τους μαθητές και υψηλό επίπεδο στις παρτίδες που πραγματοποιήθηκαν.

Οι μάχες που δόθηκαν σε όλες τις παρτίδες ήταν σκληρές με αρκετό πάθος αλλά πάντα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», αρχή που διέπει το σκάκι ως άθλημα και το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αθλήματα.


ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ:

1ος: ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
(Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚ. - ΔΗΜ. ΣΧ. Ν. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ)


2ος: ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
(Δ΄ ΔΗΜΟΤ. - ΔΗΜ. ΣΧ. Ν. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ)


3ος: ΛΑΒΔΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
(Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ)


4ος: ΤΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
(ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚ.-ΔΗΜ. ΣΧ. Ν. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ)


5ος: ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
(Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ)


Μετά το τέλος των αγώνων του τουρνουά, εκ μέρους της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέου Παντελεήμονα Πιερίας κ. Αντιγόνης Δρούγκα και των μελών του Συλλόγου, δόθηκαν χρυσά μετάλλια σε όλους τους σκακιστές που συμμετείχαν στο τουρνουά σκάκι, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.


Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε χάρη στην αγάπη της Προέδρου κ. Αντιγόνης Δρούγκα και των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέου Παντελεήμονα Πιερίας οι οποίοι δίνουν την ψυχή τους κάνοντας με απέραντη προθυμία και διάθεση ό,τι καλύτερο μπορούν, έχοντας πάντα θετική ανταπόκριση και διαθέτοντας μεγάλο μέρος του προσωπικού τους χρόνου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους σκακιστές που συμμετείχαν στο τουρνουά, τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους και ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίησή του.