Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στις 27 Ιουνίου 2019 στην Κατερίνη.

Προσκλητήριο να μπουν όλοι στη μάχη, ώστε να μην χαθεί καμιά αγωνιστή ψήφος για το ΚΚΕ, να απαντήσουν στα ψευτοδιλήμματα και τους εκβιασμούς του δίπολου ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ...

να αποκαλύπτουν τη «χρησιμότητα» των άλλων κόμματων μιας χρήσης, απηύθυνε, από την προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στον πεζόδρομο της Κατερίνης, ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Ο Ν. Χριστάνης αναφέρθηκε και τις εξελίξεις στην ΝΑ Μεσόγειο, στα Βαλκάνια, στο Κυπριακό, όπου, όπως είπε, «εκεί πραγματικά πέφτουν οι μάσκες για όλους τους εντολοδόχους του συστήματος» και πρόσθεσε πως «δεν εφησυχάζουμε», καθώς και η επόμενη κυβέρνηση θα κινηθεί κάτω από τον ίδιο επικίνδυνο για τον λαό «αστερισμό» των ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - ΕΕ.

Κατέληξε λέγοντας πως εκείνο που έχει σημασία είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ, που σημαίνει ισχυροποίηση της πάλης ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και πολέμους των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, στη μετατροπή της χώρας σε ένα απέραντο αμερικανοΝΑΤΟικό στρατόπεδο - εφαλτήριο για νέους πολέμους, όπως είχαν μετατρέψει το Λιτόχωρο.

Ισχυροποίηση της πάλης ενάντια στην εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, ενάντια στο δηλητήριο του εθνικισμού, υπέρ της αλληλεγγύης με όλους τους λαούς, κόντρα στις αλλαγές συνόρων και τις αιματοχυσίες που σχεδιάζονται. Η επόμενη μέρα πρέπει να βρει τη δύναμη του λαού, το ΚΚΕ, ακόμα πιο ισχυρό παντού.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στο Νομό Πιερίας: Ζαχαρόπουλο Αχιλλέα, Νικολάου Στέλλα, Ντότσικα Χαράλαμπο, Ρούτσα Αλέξανδρος, Σκούφα Ιωάννης, Τηλέγραφου Αναστασία.

KOMMOUNISTIKO KOMMA ELLADOS - ΤΟΜΕΑΚΙ EPITROPI PIERIAS