Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

8o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -- ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/6/2019)

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 στις 18:15 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι μεταξύ των μαθητών του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Οι σκακιστικοί αγώνες έγιναν στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης στην πάντα φιλόξενη, ευρύχωρη και άνετη αίθουσα του Κατηχητικού του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους.

Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 9 μαθητές που μέσα σε μια εξαιρετική, γιορτινή ατμόσφαιρα αγωνίστηκαν για τη χαρά της συμμετοχής και τη διάκριση.

Στους αγώνες υπήρχε μεγάλο κίνητρο διάκρισης για όλους τους μαθητές και υψηλό επίπεδο στις παρτίδες που πραγματοποιήθηκαν.

Οι μάχες που δόθηκαν σε όλες τις παρτίδες ήταν σκληρές με αρκετό πάθος αλλά πάντα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», αρχή που διέπει το σκάκι ως άθλημα και το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αθλήματα.

Οι σκακιστές συμμετείχαν σε μια μεγάλη γιορτή που οργάνωσε άριστα ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ:

1ος: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΦΕΑΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ
(ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)


2ος: ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
(Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)


3ος: ΤΣΕΡΕΠΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
(Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)


Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε χάρη στην αγάπη των ανθρώπων του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Μετά το τέλος των αγώνων του τουρνουά, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης έδωσε χρυσά μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές του τουρνουά, καθώς επίσης αναμνηστικά διπλώματα και παγωτά σε όλους τους σκακιστές και τις σκακίστριες που συμμετείχαν στο τουρνουά μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ευχαριστούμε όλους τους σκακιστές και τις σκακίστριες που συμμετείχαν στο τουρνουά σκάκι.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πάτερ Κυριάκο Κοκελίδη για την παραχώρηση της αίθουσας στην οποία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά σκάκι ο οποίος στέκεται πάντα αρωγός και στηρίζει τέτοιου είδους προσπάθειες οι οποίες προάγουν την αξία της ευγενούς άμιλλας καθώς επίσης ευχαριστούμε και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του τουρνουά σκάκι.