Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Ευχαριστήριο "Λαϊκής Συσπείρωσης" Δήμου Πύδνας-Κολινδρού

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού ευχαριστεί θερμά όσους που μας εμπιστεύτηκαν δίνοντάς μας την ψήφο τους.

Ιδιαίτερα όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά. Ευχαριστούμε επίσης όσους συμπαρατάχθηκαν μαζί μας και έδωσαν στο πλευρό μας τη μάχη για να ισχυροποιηθεί το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από το ΚΚΕ.


Η ’’Λαϊκή Συσπείρωση’’ τηρώντας τις δεσμεύσεις της, θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα μέσα στο νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου με θέσεις και προτάσεις με γνώμονα πάντα τα λαϊκά συμφέροντα. Όμως, μαζί με το λαό θα δώσουμε τη μάχη για την οργάνωση της πάλης ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές που τον γονατίζουν, που διώχνει τη νεολαία από τον τόπο μας και ερημώνουν τα χωριά.

Η θέση μας για τον β’ γύρο είναι καθαρή. Ζητάμε από το λαό -όπως κάναμε και στον α' γύρο- να ψηφίσει με κριτήριο τη ζωή του, χωρίς να ξεχάσει ποια πολιτική, ποια κόμματα και οι εκπρόσωποί τους μας έφεραν ως εδώ, ποιοι έχουν διακριθεί για την αντιλαϊκή τους πολιτική.

Με το ίδιο λοιπόν κριτήριο που την πρώτη Κυριακή καλέσαμε το λαό να πάει στην κάλπη του Δήμου και της Περιφέρειας με το γαρίφαλο της "Λαϊκής Συσπείρωσης", τον καλούμε τη δεύτερη Κυριακή η επιλογή του να είναι το λευκό ή το άκυρο.