Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Έκλεισε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πιερία; Τα συμπεράσματα από την διαδικασία.

Δυσφορία σε πάρα πολύ κόσμο της ΝΔ στην Πιερία, προκαλεί η καθυστέρηση της επίσημης ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων.

«Χάθηκε πολύτιμος χρόνος» μας λένε αρκετοί και κυρίως αυτοί που η υποψηφιότητα τους "παίζονταν" μέχρι την τελευταία στιγμή, την ώρα που κάποιοι γνώριζαν από νωρίς ότι θα βρίσκονται μέσα στο ψηφοδέλτιο και έχουν ήδη ξεκινήσει τον αγώνα τους.

➤ Από την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου είχαν διαφανεί οι προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις επιλογές του στις εθνικές εκλογές.

Αλλά βγαίνει και ένα ακόμα σημαντικό συμπέρασμα: Η επιλογή του ευρωψηφοδελτίου δείχνει και την… σύνθεση του νέου υπουργικού συμβουλίου.

Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, οδηγεί σε ελεγχόμενες διαρροές που επιβεβαιώνουν τα συμπεράσματα μας.


➤ Πάντως δεν θα μας εκπλήξει αν στο νέο υπουργικό συμβούλιο θα έχουμε εκπροσώπηση από την Πιερία…

------------------------


Αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος η εκτίμηση μας για τους υποψηφίους που το απαρτίζουν είναι η παρακάτω με μόνη εκκρεμότητα τον τελευταίο υποψήφιο (μέχρι το απόγευμα είχαμε πληροφόρηση για το όνομα του, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι υπάρχει εμπλοκή με ένα νέο όνομα, οπότε δεν παίρνουμε το ρίσκο να κάνουμε πρόβλεψη προς το παρόν.


➤ Πάντως η παρουσία πολλών στελεχών της ΝΔ από την Πιερία στο ξενοδοχείο Porto Palace στην Θεσσαλονίκη, στο 7ο Export Summit, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) δεν απέφερε τα αναμενόμενα για κάποιους αποτελέσματα...


➤ Οι πέντε από τους έξι σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις εκτιμήσεις μας:


Έφη Μπάσδρα
Άννα Μάνη
Σάββας Χιονίδης
Θεόδωρος Τόνας
Φώντας Μπαραλιάκος