Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ Με την «ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ» και τον Βασίλη Λεβέντη

Έπειτα από ώριμη σκέψη και εκτίμηση της κατάστασης που διαμορφώθηκε μετά τα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών και την αποχώρησή μου από...

τους Ανεξάρτητους Έλληνες, που δημοσίως προ αρκετών ημερών ανακοίνωσα, αποφάσισα να συμπορευθώ με την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και τον Βασίλη Λεβέντη και να συμμετέχω στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ως υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας.

Θεωρώ ότι, με βάση, αφενός τις αρχές μου και τη μέχρι σήμερα πολιτική διαδρομή μου και αφετέρου της αρχές και τη στάση της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ όλα τα προηγούμενα χρόνια, η επιλογή μου αυτή ήταν η δέουσα.

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ είναι κόμμα που τήρησε και τηρεί αγνή πατριωτική στάση ως προς τα εθνικά μας θέματα. Η θέση της και η δράση της απέναντι στην κατάπτυστη και εθνικώς άκρως επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών κοσμεί την Ελληνική ιστορία.

Αντίθετα από τους υποστηρικτές της άθλιας αυτής συμφωνίας (ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ κλπ.), αλλά και από όσους εντελώς υποκριτικά δήλωσαν απλώς αντίθετοι, αλλά εμπράκτως «έβαλαν πλάτη» στον Τσίπρα και στον Κοτζιά (Νέα Δημοκρατία, ΚΙΝΑΛΛ κλπ.), ώστε να επιτύχει και την υπογραφή και την κύρωση στη Βουλή της ταπεινωτικής αυτής συνθήκης, ο Βασίλης Λεβέντης και η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στάθηκαν στο ύψος των ιστορικών περιστάσεων, υπερασπίζοντας τα εθνικά μας δίκαια, τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας.

Έτσι, πατριωτικά και περήφανα θα σταθεί έναντι της επιχειρούμενης «συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου», που προωθούν μεγάλα διεθνή συμφέροντα, επί βλάβη και πάλι των συμφερόντων της πατρίδας μας.

Θα σταθεί απέναντι στον Μητσοτάκη, που ισχυρά συμφέροντα εντός και εκτός χώρας προωθούν για την πρωθυπουργία και ο οποίος αποφεύγει σκόπιμα και συστηματικά να τοποθετηθεί ειλικρινώς για την εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο, με την στήριξη από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛΛ και άλλους «προθύμους», όταν και όπως θελήσει να «διευθετήσει», κατά το «πρότυπο» της συνθήκης των Πρεσπών, τις διαφορές μας με την επιθετική και απειλητική προς εμάς γείτονα Τουρκία.

Αλλά και ως προς τα κρίσιμα ζητήματα της οικονομίας, της κοινωνικής πολιτικής και της λειτουργίας του κράτους και των θεσμών, η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ συνιστά εκείνη τη συνετή πολιτική δύναμη, η οποία αντιτίθεται στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που ετοιμάζεται να μας φέρει ο φερόμενος ως επελαύνων εκλογικώς Μητσοτάκης και να στηρίξει η «ουρά» του, το ΚΙΝΑΛΛ, ζητεί τη λελογισμένη οικονομική πολιτική, την προστασία της δοκιμαζομένης επί 10ετία πλέον Ελληνικής κοινωνίας και την ενίσχυση των θεσμών και τη διεύρυνση της δημοκρατίας και στέκεται απέναντι στην κομματοκρατία των ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Δημοκρατίας και ΚΙΝΑΛΛ και των δορυφόρων τους, που θέλουν να μεταχειρίζονται το κράτος και τους θεσμούς τους σαν ιδιοκτησία τους.

Όλα τα προηγούμενα έτη, αφότου εντάχθηκα στους ΑΝΕΛ, αγωνίσθηκα για την ανατροπή της καταστροφικής πορείας της χώρας (στην οποία, να μην το ξεχνάμε ποτέ, μας οδήγησαν τα κόμματα του Μητσοτάκη και της Γεννηματά) και την κατάργηση του καθεστώτος των μνημονίων, την ανάδειξη των εθνικών δικαίων και τη χάραξη νέας, υγιούς πορείας της χώρα, θέτοντας στο περιθώριο τους υπαίτιους της χρεωκοπίας της πατρίδας μας.

Τα τελευταία πέντε χρόνια κατέβαλα, με μεγάλο προσωπικό κόστος και κατά το μέτρο των δυνάμεών μου, κάθε προσπάθεια να αντιμετωπισθούν μια σειρά από προβλήματα που αφορούσαν τον χώρο της Μακεδονίας μας, δράσεις που σκοπεύω να συνεχίσω, επ’ ωφελεία της πατρίδας και των απλών συμπολιτών, συνενώνοντας τις δυνάμεις μου, όπως πράττουν ήδη και άλλα επιφανή πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ, με τη γνήσια πατριωτική και δημοκρατική δύναμη της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

Καλώ κάθε συμπατριώτη να ενισχύσει την προσπάθειά μας αυτή, ώστε να αποτρέψουμε την πιθανότητα να συνεχίσουν να κρατούν τα ηνία της χώρας είτε αυτοί που την οδήγησαν στην καταστροφή είτε αυτοί που διαχειρίσθηκαν εσχάτως με τον πλέον απαράδεκτο τρόπο τα εθνικά μας θέματα.

Η σίγουρα χαμένη ψήφος είναι αυτή που θα ενισχύσει Μητσοτάκη, Τσίπρα και Γεννηματά και τις «παραλλαγές» και «δορυφόρους» τους.


ΨΗΦΙΣΤΕ «ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ» μαζικά. 

Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας 
ΑΝΔΡΕΑΣ Ν. ΒΕΤΣΟΣ 
Τηλ. επικοινωνίας: 6977255613 
Email: vetsosa6@gmail.com