Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Επισκέψεις της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ Έφης Μπάσδρα

Τη Μέριμνα Κατερίνης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης καθώς και το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη η υποψήφια βουλευτής Πιερίας, Έφη Μπάσδρα.

➤ Στη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, η κ. Μπάσδρα συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δ.Σ., Δημήτριο Καραπούλιο από τον οποίο ενημερώθηκε για τις δομές, τον τρόπο λειτουργίας, τα προβλήματα και τις ανάγκες του σωματείου, συγχαίροντας όλους όσοι στηρίζουν με αγάπη και ανιδιοτέλεια τα Α.με.Α..

➤ Ακολούθως, η κ. Μπάσδρα μετέβη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης, όπου συναντήθηκε με τον αντιπύραρχο Παναγιώτη Πατσιαλή και με πυροσβέστες και ενημερώθηκε για τη λειτουργία της υπηρεσίας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν κατά την τέλεση των καθηκόντων τους.

➤ Επίσης, η κ. Μπάσδρα επισκέφθηκε και το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης, στην Παραλία. Η κ. Μπάσδρα συναντήθηκε με τα προσωπικό, συζητώντας τα προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει το Λιμενικό Σώμα, του οποίου ο ρόλος σε μια περιοχή όπως η Πιερία, με έντονη τουριστική αλλά και σχετιζόμενη με τη θάλασσα επιχειρηματική δραστηριότητα είναι κομβικός.