Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

1° Αντάμωμα Θεσσαλών Πιερίας

Με μεγάλη επιτυχία και με κατάμεστη την σκεπαστή εξωτερική αίθουσα κήπου της Ελιά Πολυχώρος πραγματοποιήθηκε το 1° Αντάμωμα Θεσσαλών Πιερίας στις 12 Ιουλίου 2019 που ελπίζουμε να γίνει θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι παρακάτω: Βουλευτής κος  Φώντας Μπαραλιάκος μετά της συζύγου, ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κος Στέφανος Κούτρας.
 Λόγω υποχρεώσεων δεν παραβρέθηκαν μαζί μας αλλά έστειλαν χαιρετισμό ότι στηρίζουν το Αντάμωμα οι : Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου, και ο νέος Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. 
Επίσης παραβρέθηκαν ο Δκτης Πυροσβεστικής Φαλάρας Ευάγγελος οι νεοκλεγέντες Δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Συμεωνίδης, Σάκης Αναγνώστου, Σταύρος Χριστοφορίδης, Κατανάς Ιωάννης, Θωμάς Αναστασιάδης και η πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ Ράνια Πάτρα. 

Μαζί μας ήταν οι παρακάτω Πολιτιστικοί Σύλλογοι. Η Πρόεδρος Θεσσαλών Μόντρεαλ Καναδά κα Τσακίρη Μαρία, Κοκινοπλιτών Λιβαδιωτών, Καταφιωτών, Μικρασιατών Πιερίας, Παιδεία Παράδοση, Εστία Πιερίδων Μουσών, Λύκειο Ελληνίδων, Αίδημητρινών, Νέου Κεραμιδίου, Θρακικό Γανόχωρας, Δρυάνιστα, Κουμβαγιωτών Κορινού, και ο Χορευτικός Όμιλος Κατερίνης ,ΚόρεςΠιερίων οι κατερινιώτισσες.

 Ο Πρόεδρος Κ.Σιάτρας Θωμάς ευχαριστεί θερμά, το ΔΣ και όλους τους συντελεστές που με τον εθελοντισμό και την αγάπη τους για το Σύλλογο εργάστηκαν με όρεξη και βοήθησαν στο 1°Αντάμωμα Θεσσαλών Ν. Πιερίας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, τους φίλους και τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες και βρέθηκαν κοντά μας. Τους συλλόγους Κοκινοπλητών και Λιβαδιωτών για την συμμετοχή τους και την άψογη εμφάνιση των χορευτικών τους τμημάτων. Την παρουσιάστρια και μέλος του συλλόγου μας της εκδήλωσης Έλενα Χριστίδου. Τον Αποστόλης Μοσχολούρης για την φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς. Τους καταξιωμένους Θεσσαλούς μουσικούς Άρης Ντίνας και Σταυρος Κουσκουριδας με την ορχήστρα τους που μας ταξίδεψαν μουσικοχορευτικά σε όλη την Ελλάδα. Τον Χοροδιδάσκαλο Αναγνώστου Σάκη και τα χορευτικά μας τμήματα για την άψογη εμφάνιση. Τον Νεοκλεγέντα Δήμαρχο και μέλος του συλλόγου μας κο Κουκοδήμο Κώστα για την οικονομική κάλυψη του ηχητικού συστήματος της εκδήλωσης. Το μέλος του συλλόγου μας κο Συμεωνίδη Ιωάννη για την δωρεά του στο σύλλογο έξι (6)παραδοσιακών Θεσσαλικών Φορεσιών. Τους χορηγούς Leonidas Evaggelou, Στεφανος Μπιτοπουλος, Dimitris Morfakidis, Λαμπράκος Ιωάννης, Γιωργος Μπαλτσογιας, Βασιλης Μαργαρης, Παναγιώτης Πρίντζιος, ΕΛΙΆ, Κρασιά Αδάμος, ρούχα ΑΛΑΡΜ για την οικονομική ενίσχυση και για τα υπέροχα και αξιόλογα δώρα.Τα ηλεκτρονικά έντυπα και μέσα Odigos Pierias, ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ , πιερικη εφημεριδα, Pelekas Eidiseis , Λευτεριά, kappa news, pieria wes, Πιερική αλήθεια,.Ειδήσεις το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης , Ράδιο Ενημέρωση 92,2 και το κανάλι Europe 1.

 Επίσης θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους και όλες για ότι λάθη και παραλήψεις έγιναν. Σίγουρα πασχίζουμε για το καλύτερο και ελπίζουμε την επόμενη φορά να καλύψουμε τα κενά και να γινόμαστε καλύτεροι. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας αρωγούς στις προσπάθειες μας, για μια Θεσσαλία ενωμένη, δημιουργική, παραδοσιακή δυνατή και καρποφόρα σε όλη την Πιερία. Είναι χρέος όλων μας απέναντι στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας.

Συλλογος Θεσσαλων Ν. Πιερίας Γ. Καραϊσκάκης