Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Επίσκεψη στο Δημοτικό Ίδρυμα Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός»

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία και οι Εθελοντές Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημοτικό Ίδρυμα Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός».


Σε συνεργασία με την κ. Λίνα Μαλτζάρη, προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, ενημερωθήκαμε για τις ελλείψεις του Ιδρύματος σε υγειονομικό υλικό, μέρος του οποίου αγοράστηκε και προσφέρθηκε κατά την επίσκεψη μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κουϊμτζίδη Ελευθέριο, Πρόεδρο των Φαρμακοποιών Πιερίας και τον κ. Χαραλαμπίδη Γεώργιο, Φαρμακοποιό για την άμεση ανταπόκριση και προσφορά τους σε αντισηπτικά χεριών και αμπούλες φυσιολογικών ορών, για την αντιμετώπιση της ρινικής συμφόρησης των φιλοξενούμενων βρεφών, καθώς και συμπολίτες μας για την οικονομική προσφορά τους.

Οι Εθελοντές Νοσηλευτικής είναι πάντα σε ετοιμότητα και προσφέρουν ακούραστα την Εθελοντική Εργασία τους σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, αλλά με ιδιαίτερη ευαισθησία σας σε ζητήματα που άπτονται της παιδικής προστασίας.




ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ