Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Η Πελαγία Φυτοπούλου στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 fm

Αύριο Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019 στην εκπομπή  "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή 9-10 το πρωί, στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm προσκεκλημένη η συγγραφέας (ποιήτρια) - ηθοποιός Πελαγία Φυτοπούλου.


Θα μιλήσουμε για την παρουσίαση του νέου βιβλίου της «Το δόντι που δακρύζει» από τις εκδόσεις ΕΝΥΠΝΙΟ, το βράδυ της Παρασκευής 2 Αυγούστου 2019 στις 20:30 στην Κατερίνη, στον πολυχώρο Playzone, τέρμα Ανδρέα Μιαούλη.


Θα μιλήσουν για το βιβλίο :

Εύη Κουτρουμπάκη, φιλόλογος, κριτικός λογοτεχνίας
Κώστας Κουτρουμπάκης, φιλόλογος, συγγραφέας

----------------

*Η Πελαγία Φυτοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη – σήμερα ζει στα Εξάρχεια. Αποφοίτησε από την Ανωτέρα Δραματική σχολή ΙΑΣΜΟΣ-Β. Διαμαντόπουλος και στη συνέχεια παρακολούθησε σεμινάρια αφηγηματικής υποκριτικής, σκηνοθεσίας, καθώς και το Suzuki Actor method based upon of Tadashi Suzuki. Έπαιξε στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Ίδρυσε τη θεατρική ομάδα «Σείριος» και ανέβασε θεατρικά έργα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη βία στην εκπαίδευση, ποιήματα και παραμύθια. Το 2012 εκδόθηκε το πολιτικό παραμύθι της «Το ραβδί των καλικαντζάρων» (εκδόσεις. ΙΑΜΒΟΣ). ΤΟ 2015 παρουσίασε ΙΟΝΕΣΚΟ σε θέατρο της Γερμανίας. Το 2016 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Θράκα η πρώτη της ποιητική συλλογή «Κούκος».

---------------


➤ Η ραδιοφωνική εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή μεταδίδεται καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 9-10 το πρωί στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm.




➤ Πως μπορείτε να μας ακούσετε:


  • Μας ακούτε στο ραδιόφωνο σας στους 92.2 στα FM
  • Στο διαδίκτυο εδώ: http://www.e-radio.gr/Enimerosi-922-Katerini-i653/live
  • Μέσω της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" κάνοντας κλικ στο εικονίδιο δεξιά στην οθόνη