Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Με αγιασμό ξεκίνησε η νέα χορευτική χρόνια στην Παιδεία Παράδοσης

Το ξεκίνημα μιας νέας δημιουργικής χρονιάς για τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Κατερίνης “Παιδεία Παράδοσης”, με δράσεις και εκδηλώσεις που θα προάγουν τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας...

σηματοδότησε ο αγιασμός που τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία του Συλλόγου, Ζαλόγγου 43.

Η «Παιδεία Παράδοσης» ανοίγει για δεύτερη χρονιά τις πόρτες και την αγκαλιά της, για να υποδεχτεί με πολύ αγάπη, τα μέλη και τους φίλους της, παλιούς και νέους χορευτές, μικρούς και μεγάλους, με τραγούδια και χορούς απ’ όλη την Ελλάδα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου χαιρετίζοντας την εκδήλωση ευχήθηκε “Καλή Χορευτική Χρονιά με Υγεία και Πίστη στην Παράδοση δίνοντας την υπόσχεση να συνεχίσει το έργο του καλλιεργώντας ειδικά στις ψυχές των παιδιών μας την πολύτιμη πολιτιστική μας κληρονομιά!”

Ο χορός δεν έλειψε από την όμορφη βραδιά. Μέλη και φίλοι του συλλόγου που έδωσαν το παρών είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν απολαμβάνοντας το παραδοσιακό γλέντι που ακολούθησε, με την παρουσία των φίλων μουσικών του Συλλόγου Μάνο Παπαγεωργίου στο κλαρίνο και Χρήστο Κακατάσιο στο ακορντεόν, που τίμησαν την εκδήλωση.

Η νέα χορευτική χρονιά αρχίζει με κέφι , ζωντάνια και πολλές προσδοκίες…

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν. Καλή αρχή σε μια νέα πολιτιστική χρονιά !!!