Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ - ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ)

Δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας της αναμέτρησης ΑΕ Καρίτσας – Δίας Δίου παραχώρησαν ο προπονητής της ομάδας μας Τάσος Ιωαννίδης και ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καλουσίδης.

Ο τεχνικός του Δία παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου στο συγκεκριμένο ματς, ενώ εξέφρασε και τα παράπονά του για τη διαιτησία της αναμέτρησης η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν έδωσε κάποια σφυρίγματα που δικαιούνταν η ομάδα του σε κάποια σημεία του παιχνιδιού.

Από την άλλη, ο Παναγιώτης Καλουσίδης τόνισε πως η συγκεκριμένη βαριά ήττα δε θα στοιχίσει στον Δία καθώς συνέβη μόλις στην πρώτη αγωνιστική και έδωσε παράλληλα το σύνθημα για επανεκκίνηση από την ερχόμενη Κυριακή και την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Παλαμά.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας μας:


«Σήμερα δεχθήκαμε μία μεγάλη ήττα με σκορ 4-0, το αποτέλεσμα τα λέει όλα, ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Δε μπορέσαμε να απειλήσουμε σε καίρια σημεία του αγώνα την αντίπαλο ομάδα. Είπαμε στο ημίχρονο μετά το 2-0 να πάμε για ένα γρήγορο γκολ μήπως και μπορέσουμε να αλλάξουμε το παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε, παίξαμε απέναντι σε μία καλοδουλεμένη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και μοιραία ήρθε το αποτέλεσμα αυτό. Δε χάσαμε και τίποτα, το πρωτάθλημα ξεκινάει τώρα. Νομίζω ότι ο χρόνος είναι μπροστά μας για να διορθώσουμε πολλά πράγματα και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο μέλλον. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι αισθάνομαι αδικημένος από τη διαιτησία η οποία σε κάποια σημεία του παιχνιδιού θα μπορούσε να μας είχε δώσει κάποια σφυρίγματα τα οποία και δεν πήραμε. Νομίζω ότι με μία καλύτερη διαιτησία θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και εμείς κάποιο τέρμα και να είχαμε αλλάξει λίγο το αποτέλεσμα. Ειδικά στο σημείο του 2-0 στη φάση που ζητήσαμε πέναλτι εκεί ίσως μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα. Από κει και πέρα, αφού δεν έγινε αυτό μοιραία η απογοήτευση ήρθε στην ομάδα μου. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και συγχαρητήρια στους αντιπάλους που ήταν πάρα πολύ καλοί».


Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Καλουσίδη:


«Να δώσω αρχικά συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρίτσας, εύχομαι να πετύχει τους στόχους της και υγεία στους ποδοσφαιριστές. Όσον αφορά το ματς, εμείς δε μπήκαμε καθόλου μέσα στον αγώνα, δε λειτούργησε τίποτα. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι ήταν πάρα πολύ καλή η Καρίτσα και δε μας άφησε ή ήμασταν εμείς τόσο κακοί. Το θετικό που μπορώ να δω εγώ μέσα σε όλο αυτό είναι ότι αυτή η ήττα συνέβη την πρώτη αγωνιστική οπότε έχουμε χρόνο να ανταπεξέλθουμε και να κάνουμε μία καινούργια αρχή από το επόμενο ματς. Δε θα μας στοιχίσει και τίποτα το σπουδαίο, απλά λόγω ψυχολογίας μπορεί να μας επηρεάσει αν και νομίζω ότι δε θα συμβεί αυτό. Κοιτάμε το επόμενο ματς, να λειτουργήσουμε καλύτερα, να ακολουθήσουμε αυτά που θα μας πει ο κόουτς ώστε να κάνουμε μία καινούργια αρχή».


Δίας Δίου
Γραφείο Τύπου
22/9/2019