Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Δίας Δίου - Πιερικός: 0-1

Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας η ομάδα του Πιερικού φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Δίου από τον τοπικό Δία.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους Γουναρίδη, Λαζαρίδη, Τακίδη, Ρογγότη, Τουλίκα Β, Μακρή, Πετράκο, Δεμηρτζόγλου, Κριεμάντι, Χαρτσιά, και Σαχινίδη.
Η ομάδα μας ξεκίνησε καλά το παιχνίδι έχοντας την κατοχή της μπάλας και δημιουργώντας δύο τρεις ευκαιρίες για γκολ εκ των οποίων η πιο κλασική ήταν το δοκάρι του Σαχινίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο το σκορ παρέμεινε στο 0-0 το άγχος έφερε μία μικρή αναστάτωση στο δημιουργικό παιχνίδι που προσπαθούσε να έχει η ομάδα, παρόλα αυτά και μετά τις αλλαγές του προπονητή στο 81 ο Κυπαρίσσης με κοντινό σουτ από τα αριστερά στο ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 0-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν επίσης οι Μπενίσκος, Μηλιώτης, Κυπαρίσσης, και Ιβανίδης.
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα του Δία για την φιλοξενία, να της ευχηθεί καλή συνέχεια στην πορεία του πρωταθλήματος και να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει.
Επίσης ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει και τους δεκάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδος στον εκτός έδρας αγώνα.


Γραφείο Τύπου και επικοινωνίας
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ