Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019

Το Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας στο πλευρό των συνταξιούχων του Νομού μας για τις λουτροθεραπείες τους.

Για όγδοη συνεχή χρονιά το Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας συνέβαλε με τις δράσεις του στη στήριξη των συνταξιούχων του Νομού μας...

όλων των κλάδων συνταξιοδότησης, που χρήζουν λουτροθεραπείας και που αδυνατούν να καλύψουν οικονομικά και υγειονομικά την επίσκεψή τους στα ιαματικά λουτρά της Αιδηψού.

Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας, για μια ακόμη χρονιά αποφασίστηκε η ενημέρωση των μελών του και όχι μόνο, για την αξιοποίηση της προσφοράς ως μέρος ενός συνολικού οικονομικού πακέτου από ξενοδοχείο της περιοχής της Αιδηψού για τη διαμονή και τη χρήση λουτροθεραπείας των συνταξιούχων του Νομού μας.

Από τις 17 Αυγούστου που ξεκίνησαν τα δεκαήμερα λουτροθεραπείας των συνταξιούχων και έως τις 2 Οκτωβρίου που ολοκληρώθηκαν, συνολικά συμμετείχαν 300 συνταξιούχοι όλων των κλάδων.

Η ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή των συνταξιούχων, αποδεικνύει την άμεση ανάγκη των συνταξιούχων χρήσης των ιαματικών λουτρών για την βελτίωση της υγειονομικής τους κατάστασης.

Η διαμονή στο ξενοδοχείο και η φιλοξενία ήταν άψογη καθώς οι ιδιοκτήτες κατέβαλαν όλες τους τις δυνάμεις στην εξυπηρέτηση των συνταξιούχων, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την απόφαση του Σωματείου να επισκεφθούν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο για την οργάνωσή του και το πλούσιο εστιατόριό του.

Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συνταξιούχους αφού όλοι επέστρεψαν κατενθουσιασμένοι και γεμάτοι όμορφες εμπειρίες. Ευχαρίστησαν ιδιαίτερα το Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Πιερίας για την πρωτοβουλία του και για τη στήριξή τους στην επίσκεψη των ιαματικών λουτρών της Αιδηψού, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου.


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΠΙΕΡΙΑΣ