Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Επιτυχίες των παλαιστών του Αρχέλαου Κατερίνης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Ένα Χρυσό, δύο Χάλκινα, μια τέταρτη θέση και μια πολύ καλή παρουσία από τους αθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Μεγάλη επιτυχία των αθλητών του Αρχέλαου Κατερίνης και της Εθνικής ομάδας πάλης στο Βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης που διεξήχθη στην Βουλγαρία 2-6 Οκτωβρίου 2019.

Οι αθλητές του Αρχέλαου και μέλη της Εθνικής ομάδας πάλης και γενικά όλη η Ελληνική αποστολή έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών στη γενική κατάταξη.

Ο Αρχέλαος συμμετείχε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα με 4 αθλητές και μια αθλήτρια. Αναλυτικά οι διακρίσεις των αθλητών του Αρχέλαου:

1ος Χαριτίδης Λευτέρης

Κατηγορία Παμπαίδων

3ος  Αθανασίου Γιώργος

Κατηγορία Παμπαίδων

3ος  Πέτκος Γιάννης Κατηγορία Παίδων

4ος Μητσιόπουλος Δημήτρης

Κατηγορία Παίδων

Επίσης καλή εμφάνιση από την αθλήτρια μας Χριστίνα Βούλγαρη στην κατηγορία Κορασίδων.

Συγχαρητήρια στους αθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης, σε όλους τους αθλητές της εθνικής ομάδας πάλης, στους ομοσπονδιακούς προπονητές, στους προπονητές που συνόδεψαν τους αθλητές τους, τον Κώστα Ταμό, στους συνοδούς των αθλητών μας Γρηγόρη Πέτκο, Οδυσσέα Χαριτίδη και φυσικά στον προπονητή Σάββα Τσεντίδη που δεν παραβρέθηκε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στην Βουλγαρία λόγω υποχρεώσεων με τον σύλλογο του Αρχέλαου Κατερίνης.