Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Ο Δήμος Κατερίνης κατεβάζει παράνομες πινακίδες

Στη φωτογραφία που μας έστειλε ο Δήμος Κατερίνης, βλέπετε υπαλλήλους του Δήμου να κατεβάζουν παράνομη πινακίδα (όπως αναφέρει το δελτίο τύπου), από κολόνα, μια διαφημιστική πινακίδα για εκδήλωση στην οποία ήταν συνδιοργανωτής ο Δήμος Κατερίνης...



Τι αναφέρει το δελτίο τύπου του Δήμου Κατερίνης:

Δήμος Κατερίνης: ΟΙ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Συνεχίζονται από τον Δήμο Κατερίνης, οι καθαιρέσεις όλων των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και των κοινοτήτων, σε πλατείες, κόμβους και σημεία όπου μπορεί να καταστούν επικίνδυνα για τους διερχόμενους οδηγούς.

Η διαδικασία απομάκρυνσης υλοποιείται με την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης με την Τροχαία και την Αστυνομική Διεύθυνση.

«Αντίστοιχες εργασίες, που συμβάλλουν στην ασφάλεια, στον ευπρεπισμό και την αναβάθμιση της αισθητικής σε όλη την επικράτεια του Δήμου Κατερίνης θα συνεχιστούν, ενώ σε περίπτωση υποτροπής και μη συμμόρφωσης θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία πρόστιμα» σημειώνει σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης.


Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου
07-10-2019