Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019

ΟΤΟΕ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Σε όλες τις μεγάλες πόλεις, σε όλη την Ελλάδα, η ΟΤΟΕ οργανώνει ειδικές θεματικές εκδηλώσεις, προκειμένου να ενημερωθούν οι τραπεζοϋπάλληλοι και οι τοπικές κοινωνίες για τα αντεργατικά σχέδια της Κυβέρνησης.


Πρώτη από όλες τις Ομοσπονδίες, η ΟΤΟΕ προχώρησε σε ανάλυση των ρυθμίσεων του πολυνομοσχεδίου. Δεκάδες δημοσιεύματα σε μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης αναπαρήγαγαν τις θέσεις μας και συνέβαλαν στην ενημέρωση των τραπεζοϋπαλλήλων και όχι μόνο.

Η συμμέτοχη όλων των τραπεζοϋπαλλήλων μα και των τοπικών ΜΜΕ θα δώσει δύναμη στον αγώνα μας, ενώ η ενημέρωση που θα προσφέρουν στελέχη της ΟΤΟΕ, θα είναι πολύπλευρη και σε βάθος.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες.

Χρειαζόμαστε την στήριξη όλων των εργαζόμενων και των δημοσιογράφων του κέντρου και της περιφέρειας.

Σας καλούμε την Πέμπτη 10/10/2019 όπου κλιμάκιο της ΟΤΟΕ, θα βρίσκεται στην Κατερίνη, με σκοπό την ενημέρωση των Τραπεζοϋπαλλήλων του Νομού.

H συγκέντρωση πραγματοποιείται, ενόψει της κατάθεσης και της συζήτησης στη Βουλή του Αναπτυξιακού Πολυνομοσχεδίου, που οι διατάξεις του πλήττουν τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και τα θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα.

Τα θέματα, για τα οποία θα γίνει ενημέρωση στους συναδέλφους στις Τράπεζες και στους δημοσιογράφους, είναι:  • Οι παρεμβάσεις της Κυβέρνησης που πλήττουν τις Κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (υπονόμευση της αρχής της εύνοιας για τον εργαζόμενο και της επεκτασιμότητας των Συμβάσεων)
  • Η κατάργηση, ουσιαστικά, της πρόσβασης στη Διαιτησία.
  • Η θεσμοθέτηση από την Κυβέρνηση έντονα αμφισβητούμενων παρεμβάσεων στη συλλογική αυτονομία και στην άσκηση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.
  • Πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις της ΟΤΟΕ για να μην περάσουν αυτές οι αντεργατικές ρυθμίσεις.
  • Οι διεκδικήσεις της ΟΤΟΕ για να επανέλθει η ομαλότητα στις εργασιακές σχέσεις.
  • Προετοιμασία αγωνιστικών κινητοποιήσεων του κλάδου κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ 
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 
ΤΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ 
10/10/2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 16.00 
Στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
(Αγίας Λαύρας 24, Κατερίνη) 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΤΟΕ