Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Το κατάστημα FotiStores στο 4ο Athens Coffee Festival. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το παρών στο 4ο Athens Coffee Festival έδωσε το κατάστημα FotiStores εκπροσωπώντας επάξια την πόλη μας.


Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν το τριήμερο 28-30 Σεπτεμβρίου 2019 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στην Αθήνα, τόσο ιδιώτες όσο και επαγγελματίες και είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν κορυφαία coffee brands.

Το ενδιαφέρον φυσικά ήταν ιδιαίτερο κυρίως από τους επαγγελματίες που ενημερώθηκαν για τα νέα προϊόντα, τις τεχνικές και τους τρόπους που μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο των υπηρεσιών τους, ενώ δεν ήταν λίγες οι συμφωνίες για νέες συνεργασίες που κλείστηκαν στην διάρκεια των εκδηλώσεων.

Περισσότερα από 200 κορυφαία brands στο χώρο του καφέ είχαν την δυνατότητα να παρουσιάσουν στους επισκέπτες της έκθεσης νέες ποικιλίες καφέ σχεδόν από όλα τα μέρη του κόσμου, νέα μηχανήματα και να παρακολουθήσουν πλήθος εκδηλώσεων.

Διαγωνισμοί, πρωταθλήματα καφέ, σεμινάρια, μουσικές εκδηλώσεις, όμορφα events κ.α. κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών το τριήμερο της έκθεσης.

Το «δικό μας» κατάστημα FotiStores (Σβορώνου 18 Κατερίνη, απέναντι από την ΔΕΑΥΚ), κατόπιν προσκλήσεως από την εταιρεία KOLEKTIVA, έδωσε το παρόν στο 4ο Athens Coffee Festival, όπου είχε την δυνατότητα να συμμετάσχει σε workshops, σε σεμινάρια, να παρακολουθήσει θεματικές επιδείξεις από κορυφαίους επαγγελματίες του είδους τόσο από Ελλάδα όσο και από εξωτερικό. Επίσης συμμετείχε σε coffee masterclasses, όπου παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τάσεις στην βιομηχανία του καφέ.

Οι υπεύθυνοι του FotiStores, είδαν από κοντά όλη τη διαδικασία επεξεργασίας του ωμού καφές έως και το καβούρδισμα των κόκκων.

Το κατάστημα FotiStores, φεύγοντας από την Τεχνόπολη, αποκόμισε τεράστιες εμπειρίες στην κατασκευή ροφημάτων καφέ και είναι σίγουρο ότι όσοι επιλέξουν να δοκιμάσουν τις γεύσεις που προσφέρουν οι υπεύθυνοι του καταστήματος, θα αναθεωρήσουν σε όσα πίστευαν μέχρι τώρα ως προς την γεύση, την ποιότητα και την αισθητική του καφέ!

*Στο FotiStores μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε καφέδες Βραζιλίας, Γουατεμάλας, Κολομβίας κ.α. , υπέροχες γεύσεις τσάι, σοκολάτας αλλά και ελληνικού καφέ στη χόβολη!



*Το κατάστημα FotiStores, έχει πιστοποίηση «SCA» (speciality coffee association) και βρίσκεται επί της Σβορώνου 19 στην Κατερίνη, απέναντι από την ΔΕΥΑΚ.