Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Εκλογές στο Σωματείο Επαγγελματιών Αιγινίου.

Το Σωματείο Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών Αιγινίου και Περιχώρων καλεί τα μέλη του και όσους επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη, να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου...

τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, από τις 17:30 έως τις 19:30, στο κτήριο του Δημαρχείου Πύδνας – Κολινδρού στο Αιγίνιο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους για την εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή μέχρι το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στα τηλέφωνα: 6979221911 (Τερζής Πέτρος) και 6977624381 (Τοπτσής Ηλίας)

Την ημέρα των εκλογών (Δευτέρα 14 Οκτωβρίου) στις 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία και συζήτηση με τον κ. Καρρά Θεόδωρο, Δικηγόρο – Εργατολόγο, για θέματα που αφορούν στα μέλη του Σωματείου (ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, κλπ).

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που επισυνάπτεται, και να το αποστείλουν στο elias.toptsis@outlook.com, προκειμένου να λάβουν συγκεκριμένη απάντηση στο ερώτημά τους, από τον κ. Καρρά.

* Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία είναι απαραίτητη η προσκόμιση Δελτίου Ταυτότητας ή Άδεια Οδήγησης.


➤ Ερωτηματολόγιο:


 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (προεραιτικό):_____________________________________________ ΗΛΙΚΙΑ: _____
ΙΔΙΟΤΗΤΑ: ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ______      ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ______
ΕΤΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ:______________     ΦΟΡΕΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ:_________________
ΑΛΛΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ):
ΦΟΡΕΑΣ:_____________
               ΕΤΟΣ:___________
              ΔΙΑΡΚΕΙΑ:__________ (ΜΗΝΕΣ ή ΕΤΗ)
----------------------------------------------------------------------------------------------------
ΦΟΡΕΑΣ:_____________
               ΕΤΟΣ:___________
              ΔΙΑΡΚΕΙΑ:__________ (ΜΗΝΕΣ ή ΕΤΗ)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
ΦΟΡΕΑΣ:_____________
               ΕΤΟΣ:___________
              ΔΙΑΡΚΕΙΑ:__________ (ΜΗΝΕΣ ή ΕΤΗ)

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (προαιρετικό):
_________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
ΕΡΩΤΗΜΑ: ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
        Οι εκλογές θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, από τις 17:30-19:30, στο κτήριο του Δημαρχείου Πύδνας – Κολινδρού στο Αιγίνιο. Απαραίτητη η προσκόμιση αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα ή άδεια οδήγησης).

        Δηλώσεις υποψηφιοτήτων έως και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στα τηλέφωνα: 6979221911 (Τερζής Πέτρος) & 6977624381 (Τοπτσής Ηλίας).

        Την ίδια ημερομηνία, στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία από τον κ. Καρρά Θεόδωρο, Δικηγόρο – Εργατολόγο, για θέματα που αφορούν στα μέλη του Σωματείου.