Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019

Οικονόμος Τσαριτσάνης - Πιερικός 0-5. Η ταυτότητα του αγώνα.

Στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας ο ΣΦΚ Πιερικός φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Γιώργος Μητσιμπόνας από την τοπική ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Ο προπονητής του συλλόγου Σάκης Παπαβασιλείου επέλεξε για την αρχική εντεκάδα τους: Γουναρίδη, Λαζαρίδη, Τακίδη, Ρογγότη, Τουλίκα Β. ,Μακρή, Κριεμάντι, Σαχινίδη, Μηλιώτη, Παπαδόπουλο και Μπενίσκο.

Σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο γρήγορο ποδόσφαιρο, με τον Πιερικό να είναι αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή της μπάλας και την δημιουργία αρκετών φάσεων. 

Αυτό άλλωστε αντικατοπτρίζεται και από το τελικό σκορ του αγώνα 0-5, το οποίο διαμορφώθηκε με δύο γκολ του Βασίλη Σαχινίδη, δύο γκολ του Μίμη Μπενίσκου και ένα του Κριεμάντι.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν επίσης και οι: Παγωνίδης, Δεμηρτζόγλου, Κυπαρίσσης, Χαρτσιάς.

Ο σύλλογος του ΣΦΚ Πιερικός ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης για την φιλοξενία και δεσμεύεται να την ανταποδώσει στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. 

Επίσης η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει και τους δεκάδες φιλάθλους που βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα στο γήπεδο της Τσαριτσάνης.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου και επικοινωνίας
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ