Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ Ο ΔΙΑΣ

Να αφήσει πίσω του την ήττα από Ηρακλή Λάρισας και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, θα επιχειρήσει ο Δίας Δίου κόντρα στον Αλμυρό...

το μεσημέρι της Κυριακής (1/12 – 15:00) στην αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με χαρακτήρα «εξάποντου» για τον Δία αφού απέναντί του βρίσκει έναν αντίπαλο που διεκδικεί τον ίδιο στόχο και που βρίσκεται και εκείνος κάτω από την επικίνδυνη ζώνη (στο -3 ο Δίας, στο -2 ο Αλμυρός).

Σε αυτή την καθοριστική μάχη παραμονής, ο Παναγιώτης Παρασίδης έχει λόγους να χαμογελάει καθώς τόσο ο Σάββας Τοπαλίδης όσο και ο Γιώργος Ευαγγελόπουλος θα είναι ετοιμοπόλεμοι, με τον τελευταίο μάλιστα να μπαίνει σε αγωνιστική δράση έπειτα από σχεδόν ένα μήνα.

Στο απουσιολόγιο συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα του Γιώργου Παναγιωτίδη ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, του Ανέστη Παναγιωτίδη που θα απουσιάσει έχοντας συμπληρώσει κάρτες, του Δημήτρη Καλαμπάκα που όπως είναι γνωστό αναρρώνει από τον τραυματισμό του και φυσικά του Γιάννη Ζωγράφου ο οποίος παραμένει στα «πιτς» από τα μέσα του Οκτώβρη και ακολουθεί ακόμα το ατομικό του πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται ότι τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Παγώνης με α’ βοηθό τον κ. Μιχτατίδη και β’ βοηθό τον κ. Κουρμαδιά (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Η διοίκηση του Δία Δίου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρόν στο γήπεδό μας, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας σε αυτό το καθοριστικό παιχνίδι.

Γραφείο Τύπου Δία Δίου