Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Το χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Για μία ακόμη χρονιά, το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης διοργάνωσε χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι, με σκοπό να στηρίξει δράσεις αγάπης και αλληλεγγύης, ιδιαίτερα αυτές τις άγιες ημέρες.



Το παζάρι και φέτος επιμελήθηκε η καθηγήτρια-θεολόγος του σχολείου κ. Αιμιλία Ζαχαριάδου, μαζί με μια μεγάλη "ομάδα" μαθητών-τριών που εντυπωσίασαν με τις δημιουργίες τους, μιας και τα πιο πολλά αντικείμενα ήταν χειροποίητα και φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από τα παιδιά.

Το εγχείρημα στέφτηκε με επιτυχία και είχε την στήριξη του Διευθυντή του σχολείου κ. Αλέξανδρου Παπαργυρίου, των καθηγητών και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Την σημερινή γιορτή τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, που συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης και υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών: «Θερμά συγχαρητήρια για το φετινό Φιλανθρωπικό Παζάρι του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης, που αποτελεί πλέον έναν σημαντικό παιδαγωγικό θεσμό συμβάλλοντας στην διαμόρφωση αξιακών προτύπων σε καθηγητές και μαθητές




























*Η φωτογράφιση-βιντεοσκόπηση και το ρεπορτάζ της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" έγιναν με την άδεια της Διεύθυνσης του Σχολείου.