Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία σήμερα και η "ΑΛΗΘΕΙΑ" προτείνει ξανά και ξανά...

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία σήμερα και η "ΑΛΗΘΕΙΑ" προτείνει :
➤ Ασανσέρ στην Δημοτική Βιβλιοθήκη της Κατερίνης!

Θα το ζητάμε μέχρι να γίνει...



Ορμώμενοι από τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, η «ΑΛΗΘΕΙΑ» πιστεύει ότι δεν υπάρχει ιδανικότερη στιγμή για τον Δήμο Κατερίνης να δείξει την ευαισθησία που έχει για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειες τους.


Και πως μπορεί να δείξει την ευαισθησία του ένας Δήμος (Κατερίνης) και το ενδιαφέρον του για τα άτομα με ειδικές ανάγκες;

➤ Προτείνουμε και ζητάμε την τοποθέτηση ενός ασανσέρ στην Δημοτική βιβλιοθήκη της Κατερίνης ώστε η πρόσβαση στην Γνώση να είναι για όλους!


Τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι μέχρι και σήμερα αποκλεισμένα από τον χώρο της Δημοτικής βιβλιοθήκης και από τις εκδηλώσεις που γίνονται εκεί.

Κάποια στιγμή αυτός ο… "αποκλεισμός" πρέπει να σταματήσει.

Ας γιορτάσουμε την επόμενη Παγκόσμια Ημέρα για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες στην Δημοτική Βιβλιοθήκη της Κατερίνης, όχι μόνοι μας αλλά μαζί με τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειες τους!

---------------

* Η τοποθέτηση ασανσέρ στην Δημοτική Βιβλιοθήκη θα βοηθήσει επίσης ηλικιωμένους, γονείς με παιδικά καροτσάκια, μικρά παιδιά κ.α.

** Ο "αποκλεισμός", είναι επίσης και για όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται στον πρώτο όροφο της ΕΚΑΒΗΣ.

*** Τον τελευταίο χρόνο πράγματι έχει γίνει σημαντική πρόοδος στις υπηρεσίες που προσφέρει η Δ.Β. και ο δημότης το εισπράττει και το αναγνωρίζει, όπως και γράφων αυτό το κείμενο.