Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Ευχαριστήριο 5ου Γυμνάσιου Κατερίνης

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων, η Μαθητική Κοινότητα και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης...

εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο και σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για το ειλικρινές ενδιαφέρον και την ουσιαστική στήριξή τους στο έργο του σχολείου μας. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική για την επιτυχία της προσπάθειάς μας να διαμορφώσουμε ένα ασφαλές, υγιές εργασιακό και παιδαγωγικά αποδεκτό περιβάλλον για τους μαθητές μας.

Το Σχολείο αντιμετώπιζε εδώ και πάρα πολλά χρόνια σοβαρότατο πρόβλημα, για το οποίο είχαν ενημερωθεί παλαιότερα και επανειλημμένα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, με τον προαύλειο χώρο του, καθώς η τελευταία ασφαλτόστρωση είχε γίνει πριν από τέσσερις δεκαετίες περίπου. Η κακή κατάσταση του δαπέδου της αυλής δημιουργούσε πολλούς κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα, την ασφάλεια και την υγεία των μαθητών, ειδικότερα κατά τις αθλητικές δραστηριότητες.

Η ενεργοποίηση της δημοτικής αρχής, όταν ενημερώθηκε για το πρόβλημα, ήταν άμεση και το έμπρακτο ενδιαφέρον του ίδιου του δημάρχου για τη βελτίωση των υποδομών του σχολείου είχε ως αποτέλεσμα να προχωρήσει η υλοποίηση εργασιών αποκατάστασης του δαπέδου και να δοθεί μία τελική λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα. Στον αύλειο χώρο έγινε ασφαλτόστρωση, χάραξη νέων γηπέδων αθλοπαιδιών και δημιουργήθηκε χώρος φύτευσης περιμετρικά, ώστε με την έναρξη της νέας χρονιάς οι μαθητές έχουν πλέον την δυνατότητα να χρησιμοποιούν το χώρο με ασφάλεια και χαρά κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο σχολείο.

Ευχαριστούμε και πάλι τον Δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο για την άμεση ανταπόκριση και την ουσιαστική στήριξη στην επιτυχή υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου που βελτιώνει την ποιότητα ζωής, την υγεία και την ασφάλεια των μαθητών/τριών μας. Τέτοιες ενέργειες φανερώνουν τη μεγάλη του ευαισθησία για τα παιδιά και το έντονο ενδιαφέρον του για τη σωστή λειτουργία των σχολείων του Δήμου μας. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο τόσο σημαντικό έργο που προσφέρει στα σχολεία μας!

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων κ. Γιάννη Συμεωνίδη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Γιώργο Κυριακίδη, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Ευάγγελο Κήπου καθώς επίσης και όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου.

Εκ μέρους της Σχολικής κοινότητας του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης,

Η Δ/ντρια
Ελένη Σαμαρά