Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

Νέο Δ.Σ. στους Παλαίμαχους του Πιερικού

Νέα πρόσωπα πλαισίωσαν το διοικητικό σχήμα του συλλόγου των παλαιμάχων του Πιερικού...

μετά την απόφαση που πάρθηκε να ασχοληθούν περισσότερο ενεργά με τα διοικητικά οι παίκτες οι οποίοι συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και προέρχονται ως επί το πλείστον από τις νεώτερες φουρνιές του ιστορικού συλλόγου.

Έτσι χθες στα γραφεία της ομάδας στο Α΄ΔΑΚ, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν το πρώτο συμβούλιο για το 2020 και μετά τις εκλογές της Εκάβης, έκαναν την κατανομή των αξιωμάτων στη νέα τους διοίκηση.

Από το προηγούμενο σχήμα παρέμειναν στο πόστο τους ο πρόεδρος Νίκος Καλαμπάκας, ο αντιπρόεδρος Στάθης Παρουσιάδης και ο υπεύθυνος γραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων Μπάμπης Πεΐδης.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να ξεκινήσει άμεσα και δυναμικά το έργο της η νέα διοίκηση, με τους παλαίμαχους να ενεργοποιούνται σε ευαίσθητα κοινωνικά θέματα στηρίζοντας τα προβλήματα των ανθρώπων και των συλλόγων που δραστηριοποιούνται παράγοντας κοινωφελή έργο στην περιοχή και να συνεχίζουν τις εκδηλώσεις τους με μεγαλύτερη συμμετοχή σε οργανωτικό και λειτουργικό επίπεδο.

Η νέα διοίκηση θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στους φορείς της περιοχής, με την ατζέντα να περιλαμβάνει το γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη, του Δημάρχου Κατερίνης, των Βουλευτών Πιερίας, της ΕΠΣ Πιερίας, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας και τους συνδέσμους που κινούνται γύρω από τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας (ΣΦΚ Πιερικός Θύρα 5, ΣΦΙΠ, Μελανόλευκοι)

Πλέον το νέο Δ.Σ. των Παλαιμάχων είναι 9μελές και αποτελείται από τους:


Πρόεδρος Νίκος Καλαμπάκας
Α΄Αντιπρόεδρος Στάθης Παρουσιάδης
Β΄Αντιπρόεδρος Γιώργος Σκέντος
Ταμίας Γιώργος Σκέντος - Ηλίας Τσιμόπουλος
Δημ. Σχέσεις Μπάμπης Πεΐδης
Γ. Γραμματέας Γρηγόρης Σαμαράς
Μέλη Χρήστος Βελώνης - Σάκης Παπαβασιλείου


Αναπληρωματικοί
Λευτέρης Φωτιάδης
Παναγιώτης Ευθυμιάδης
Κώστας Μαυρίδης


Εξελεγκτική Επιτροπή
Ανέστης Παπαδόπουλος
Ηλίας Μποταΐτης
Γιάννης Βαρβούτης


Προπονητής
Στάθης Παρουσιάδης
Γιώργος Σκέντος