Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ" ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΕΣ.




ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ & ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών - Φοροτεχνικών διοργανώνει στη Βέροια & στην Κατερίνη, Δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα: «Ηλεκτρονικά Βιβλία»

Εισηγητής : κ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ – Ειδικός Εισηγητής σεμιναρίων, Εσωτερικός Ελεγκτής επιχειρήσεων.

Χώρος διεξαγωγής:

Βέροια στο Ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον», Ν.Π.Ο. Βέροιας-Σκύδρας, Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020, από τις 9.00΄-14.00΄ &

Κατερίνη, Επιμελητήριο Πιερίας, 28ης Οκτωβρίου 9 Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, από τις 9.00΄-14.00΄

Τα σεμινάρια είναι διάρκειας 5 ωρών.

* Προϋπόθεση συμμετοχής :

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη (Α.Ε.Ι.), που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης (συνδρομή 2019) και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν υποβάλει Υπεύθυνη Δήλωση έτους 2019.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.

Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του 4ου Π.Τ. με e-mail, κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι την

Πέμπτη 09/01/2020 & ώρα 13:00΄, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 09/01/2020, ώρα 13:00΄, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Τα σεμινάρια διατίθενται δωρεάν.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά.

Για την υποβολή των αιτήσεών σας πατήστε εδώ

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας


Με εκτίμηση
Κιτιξής Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρος 4ου Π.Τ. του ΟΕΕ