Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Στον Πιερικό ο Σάββας Τοπαλίδης

Παρελθόν από το Δία Δίου αποτελεί και επίσημα από το μεσημέρι της Τρίτης ο Σάββας Τοπαλίδης με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή να έρχεται σε οριστική συμφωνία με τον Πιερικό, συνεχίζοντας για το υπόλοιπο της σεζόν στην ομάδα της Κατερίνης.

Ο δεξιός φουλ μπακ με παραστάσεις από την περσινή Football League με τη φανέλα του Αιγινιακού, αποκτήθηκε από τον Δία τον περασμένο Οκτώβριο και μέσα σε διάστημα τριών μηνών κατέγραψε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σημειώνοντας 2 τέρματα και συμβάλλοντας καθοριστικά με την ποιότητά του στα θετικά αποτελέσματα της ομάδας μας.

Σύσσωμη η οικογένεια του Δία Δίου ευχαριστεί θερμά τον Σάββα για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο νέο του ποδοσφαιρικό κεφάλαιο.

Γραφείο Τύπου Δία Δίου

----------------

➤ Έναρξη συνεργασίας με ποδοσφαιριστή.


Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΤΟΠΑΛΙΔΗ ΣΑΒΒΑ. Ο Σάββας είναι γεννημένος στις 18/10/1997 στην Κατερίνη έχει ύψος 1,69 και αγωνίζεται στην θέση του ακραίου μπακ.

Ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες του Π.Α.Ο.Κ και έχει συμμετοχές με την Εθνική Νέων U15 και U19, καθώς και με τις ομάδες των συλλόγων Π.Α.Ο.Κ , Αιγινιακό στην Β’ Εθνική κατηγορία και μέχρι πρόσφατα στην Γ’ εθνική ερασιτεχνική με την ομάδα του Δια Δίου.

Με την προσθήκη ενός ακόμα γηγενούς ποδοσφαιριστή ο σύλλογος συνεχίζει να κρατά ψηλά τον πήχη των φετινών στόχων. Ευχόμαστε στον Σάββα καλή αρχή με υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.



Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΣΦΚ Πιερικός