Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Ατρόμητος Παλαμά - Πιερικός 0-2 για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ΄ Εθνικής.

Για την 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας ο σύλλογος του ΣΦΚ Πιερικός φιλοξενήθηκε από την ομάδα του Ατρόμητου Παλαμά.

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου παρατάχθηκε με τους: Γουναρίδη, Τοπαλίδη, Γιαλαμίδη, Τακίδη, Χαρτσιά, Μακρή, Κριεμάντ,ι Μηλιώτη, Παπαδόπουλο, Περογαμβράκη και Μπενίσκο.

Σε ένα παιχνίδι δύναμης ο Πιερικός κατάφερε να έχει την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας αρκετές φάσεις χωρίς όμως να καταφέρει να μετουσιώσει καμία από αυτές σε γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πιερικού μπήκε με το ίδιο πάθος στον αγωνιστικό χώρο και ανεβάζοντας το ρυθμό έχοντας συνηθίσει ήδη τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο χωρίς να απειληθεί κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα. Το ένα στο 67ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Περογαμβράκη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μακρή και το δεύτερο στο 77ο λεπτό μετά από ασίστ του Δεμηρτζόγλου ο Μακρής με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Η ομάδα του Ατρόμητου Παλαμά όπως ήταν φυσικό ανοίχτηκε στον αγωνιστικό χώρο και ο σύλλογος του Πιερικού θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλο τέρμα και να ανοίξει τη διαφορά.αυτό όμως δεν συνέβη και έτσι το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε υπέρ του Πιερικού με σκορ 0-2.

Σύνθεση Πιερικού: προπ. Σάκης Παπαβασιλείου
Γουναρίδης Τοπαλίδης Τακίδης Γιαλαμίδης (22' Καρτσαμπάς) Χαρτσιάς Μακρής Κριεμάντι Μηλιώτης (52' Δεμηρτζόγλου) Παπαδόπουλος (65' Γκούφας) Περογαμβράκης (88' Ίτσιος) Μπενίσκος.

Η διοίκηση του Πιερικού ευχαριστεί την ομάδα του Ατρόμητου Παλαμά για τη φιλοξενία και της εύχεται καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ