Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: "Έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας"

H διοίκηση της ομάδας του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ εκφράζει επίσημα την αμέριστη εμπιστοσύνη της στον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου και στο επιτελείο του και διαβεβαιώνει ότι θα είναι πάντα δίπλα τους διευκολύνοντας το έργο τους.

Σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο του Σάκη Παπαβασιλείου με τους άμεσούς του συνεργάτες εργάζεται καθημερινά μεθοδευμένα και πυρετωδώς στα πλαίσια και στη βάση του σχεδιασμού της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για το απαιτητικό πρωτάθλημα και για την επαναφορά της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το προπονητικό επιτελείο αποτελούμενο από αξιόλογους και καταξιωμένους διπλωματούχους προπονητές βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κάνοντας αγώνα δρόμου για να προετοιμάσει κατάλληλα οτιδήποτε απαιτείται για την ολοκληρωμένη εικόνα των ποδοσφαιριστών μας.


O Σάκης Παπαβασιλείου είναι και θα είναι προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και πορευόμαστε μαζί όχι μόνο για τη συνέχεια της φετινής περιόδου αλλά και για την επόμενη περίοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ οδηγεί τον όμιλο ως πρωτοπόρος από την αρχή του πρωταθλήματος, παραμένοντας αήττητος εδώ και 13 αγωνιστικές (10 νίκες και 3 ισοπαλίες) από τότε που είναι στο τιμόνι ο Κατερινιώτης προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου και το επιτελείο του.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ