Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Εκλογές Μελισσοκομικού Συλλόγου Ν. Πιερίας.

Στη συνέλευση του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πιερίας « Ο Άγιος Φιλάρετος ο Ελεήμων», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης την 20η Ιανουαρίου 2020...

ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο κ. Παπαγιαννούλη Κωνσταντίνο η ημερομηνία διενέργειας εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για το Ανωτέρο Συνδικαλιστικό Όργανο.

Οι εκλογές, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, θα διεξαχθούν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ), από τις 11:00 έως τις 15:00. Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν έως την Κυριακή 09-02-2020 στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Παπαγιαννούλη Κων/νο ( τηλ. 6977086175).

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής να εκλέξουν και να εκλέγονται έχουν όλα τα ενεργά μέλη που θα είναι οικονομικά τακτοποιημένα τουλάχιστον για το τρέχον οικονομικό έτος (15€). Η οικονομική τακτοποίηση θα μπορεί να πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα με τη μέρα των εκλογών. Τα μέλη θα ψηφίζουν με την επίδειξη μελισσοκομικού βιβλιαρίου ή ταυτότητας.

Την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου και θα κληρωθεί μεγάλο δώρο έκπληξη για τους μελισσοκόμους που θα συμμετάσχουν.

Η συμμετοχή όλων των πιεριέων μελισσοκόμων – μελών του συλλόγου είναι απαραίτητη!