Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Διεύθυνση Δασών Πιερίας

Σε πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ/νσης Δασών Πιερίας, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020.

Τον χαιρετιστήριο λόγο απηύθυνε ο Προϊστάμενος της Δ/νσης κ. Γεώργιος Μαυρίδης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, εξήρε το έργο του προσωπικού για την προστασία και ανάπτυξη του δασικού πλούτου καθώς και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στους πολίτες.

Στη συνέχεια ο πάτερ Αστέριος Παπαγιάννης, ευλόγησε τη βασιλόπιτα κι ευχήθηκε στο προσωπικό της δ/νσης να συνεχίσουν να εργάζονται ως "ζηλωτές στο θεάρεστο έργο της συν-δημιουργίας του φυσικού περιβάλλοντος".

Ακολούθησε τελετή απονομής βραβεύσεων και ξυλόγλυπτων εικόνων αγίων, στους υπαλλήλους Δημήτριο Λαζαρίδη και Σουλτάνα Μπάσδρα, οι οποίοι αποχώρησαν το 2019 από την υπηρεσία λόγω συνταξιοδότησης, σε μια κίνηση συμβολισμού κι ευχαριστίας για την προσφορά τους.

Η εκδήλωση έκλεισε σε εύθυμο κλίμα ανταλλαγής ευχών γύρω από τον πλούσιο μπουφέ που επιμελήθηκαν εργαζόμενοι της υπηρεσίας.