Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ» ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ - ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τον Πρόεδρο κ. Διονύση Πασχάλη υποδέχτηκε αρχές Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ η Διευθύντρια του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης κ. Χριστίνα Καραμπελίδου, κατόπιν πρόσκλησής της. Παρόντες ήταν από την πλευρά του ΕΚΑΒ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ο Οικονομικός Προϊστάμενος κ. Δημήτρης Κωνσταντινίδης, η υπεύθυνη Νοσηλευτικού κ. Αθηνά Στεργίου και πλήθος εργαζομένων, ενώ ο κ. Δ. Πασχάλης συνοδεύονταν από τον Παθολόγο-Ογκολόγο, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, τ. Διευθυντού Ογκολογικού Τμήματος Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ», Δρ. Παρίση Μακραντωνάκη και τη νομική σύμβουλο κ. Παπαδιαμαντή Ιωάννα.

Κατά την επίσκεψη, έγινε ξενάγηση στο θάλαμο επιχειρήσεων, στους χώρους γραφείων και φύλαξης ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού καθώς και στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο κίνησης των ασθενοφόρων, προκειμένου ο Πρόεδρος να ενημερωθεί για τις άμεσες ανάγκες του ΕΚΑΒ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, το οποίο εξυπηρετεί τους νομούς Χαλκιδικής, Κιλκίς, Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας.

Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη στο χώρο συνεδριάσεων όπου συζητήθηκαν και καταγράφηκαν τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ προκειμένου να διευκολυνθούν στο δύσκολο έργο της διάσωσης της ανθρώπινης ζωής. Η διευθύντρια του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης κ. Χρ. Καραμπελίδου είπε χαρακτηριστικά: «κ. Πασχάλη, σας ευχαριστούμε που αποδεχτήκατε την πρόσκλησή μας και βρίσκεστε σήμερα στις εγκαταστάσεις μας προκειμένου να διαπιστώσετε από κοντά τις ανάγκες μας. Αποτελεί τιμή για όλους εμάς η επίσκεψή σας. Η διαρκής αρωγή σας στο ΕΚΑΒ είναι πολύτιμη και σας μεταφέρω τις ευχαριστίες εκ μέρους των εργαζομένων».

Ο Πρόεδρος κ. Δ. Πασχάλης δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, διότι αυτοί είναι οι πρώτοι που προστρέχουν στον κίνδυνο της ανθρώπινης ζωής και μέλημά του είναι οι αξιοπρεπείς και ποιοτικές συνθήκες εργασίας των διασωστών. Για το λόγο αυτό είναι πάντα δίπλα τους αρωγός και συμπαραστάτης.

Ο Δρ. Παρίσης Μακραντωνάκης επεσήμανε ότι ο Πρόεδρος κ. Δ. Πασχάλης είναι επί πολλά έτη αρωγός στον τομέα της υγείας και ως τεχνοκράτης έχει στόχο την υλοποίηση του οράματος των εργαζομένων εμπράκτως, έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν άμεσα και με αξιοπρέπεια τις υπηρεσίες τους στο συνάνθρωπο που πάσχει.

Στη συνέχεια η νομικός κ. Ι. Παπαδιαμαντή αναφέρθηκε στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Πιερίας τις οποίες υλοποίησε με επιτυχία ο Πρόεδρος κ. Δ. Πασχάλης λέγοντας ειδικότερα: «Με πρωτοβουλία του κ. Δ. Πασχάλη και άψογη συνεργασία με τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Πιερίας έγιναν πολλά σπουδαία πράγματα για την υγεία. Όλοι μαζί και με την αμέριστη στήριξη του Προέδρου θα καταφέρουμε να διευκολύνουμε το έργο των διασωστών και να υπηρετήσουμε τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας».

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κ. Δ. Πασχάλη για την ανιδιοτελή προσφορά του η οποία τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους.



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΕΒΕΛΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΒΕΝΤΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ