Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

5.000 φιάλες νερού και μια υδροφόρα για τους κατοίκους του Κούκου λόγω σοβαρής βλάβης στην ύδρευση

Λόγω της σοβαρής βλάβης που σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή, στο σύνδεσμο τροφοδοσίας ύδρευσης στην Κοινότητα Κούκου ο Δήμος Κατερίνης ανακοινώνει τα εξής:

Μέτα από συνεννόηση του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Στέργιο Μπουσνάκη απεστάλησαν ήδη 5.000 φιάλες νερού, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες πόσιμου νερού των κατοίκων. Τα νερά παρέλαβε στο κοινοτικό κατάστημα, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κούκου Γιάννης Μαυρίδης, από τους αντιδημάρχους Γιάννη Συμεωνίδη, Γιώργο Κυριακίδη, Δημήτρη Μορφακίδη.

Επιπλέον, λόγω των έκτακτων συνθηκών και των μέτρων πρόληψης του κορωνοιού, μια υδροφόρα, που διέθεσε ο Δήμος Δίου - Ολύμπου διατέθηκε στους κατοίκους της κοινότητας, αποκλειστικά για τις ανάγκες υγιεινής και οικιακής χρήσης, μέχρι να αποκατασταθεί η ζημία στο δίκτυο.

Η βλάβη που προκλήθηκε από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών είναι σε δύσβατη περιοχή και δεν είναι δυνατόν να προσεγγίσει μηχάνημα JCB και ως εκ τούτου τα ξημερώματα θα γίνει η προσέγγιση με ερπυστριοφόρο μηχάνημα.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Δίου - Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά του, για διάθεση της υδροφόρας.