Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Ανακοίνωση για το μπλοκάρισμα της ιστοσελίδας του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης στο facebook

Σας ενημερώνουμε ότι η επίσημη ιστοσελίδα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κατερίνης (www.ekkaterinis. gr) έχει μπλοκαριστεί για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Φαίνεται ότι οι «γνωστοί άγνωστοι» ενοχλούνται από την ενεργή παρουσία του Εργατικού μας Κέντρου στην ηλεκτρονική πληροφόρηση και υποστήριξη των εργαζόμενων της Πιερίας και προσπαθούν να την εμποδίσουν με κάθε τρόπο. 

Έτσι για μία ακόμη φορά έχουν "εξαφανιστεί" όλες οι ενημερωτικές αναρτήσεις που έχουν κοινοποιηθεί και σε προσωπικά ή επαγγελματικά προφίλ. Η απαγόρευση αυτή επιβλήθηκε δίχως ΟΥΔΕΜΙΑ ενημέρωση και αφορά στο πρωτότυπο περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας -επιτρέπεται δηλαδή η αναδημοσίευση από άλλα site και σελίδες εντός της πλατφόρμας - την ώρα που το περιεχόμενο μας εύκολα μπορεί οιοσδήποτε να διαπιστώσει είναι ενημερωτικό και ουδέποτε υβριστικό.

Μάλιστα, αυτό γίνεται σε μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για όλους μας, που οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι συμπολίτες μας ενημερώνονται και επικοινωνούν μαζί μας σχεδόν εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά και κυρίως μέσω του συγκεκριμένου κοινωνικού δικτύου! Έχουμε ήδη απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση και επίλυση του ζητήματος, καθώς τέτοιες ενέργειες στρέφονται ευθέως κατά των εργαζόμενων, των συνταξιούχων και των άνεργων του Νομού μας.


Κατερίνη, 10/5/2020
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ