Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

KAΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΡΙΤΗ 19-5-2020

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ν.Πιερίας καλεί τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και συνολικά την κοινωνία να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη, την Τρίτη 19-5-2020 και ώρα 13.00







ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΛΜΕ:

1. Καλούμε τις/τους συναδέλφους να μην υλοποιήσουν σε καμία περίπτωση την υπουργική απόφαση της μετάδοσης μαθημάτων και για το σκοπό αυτό τους καλύπτουμε πολιτικά και συνδικαλιστικά.

2. Καλούμε τους συλλόγους διδασκόντων να λάβουν αποφάσεις μη υλοποίησης της ζωντανής μετάδοσης του μαθήματος. Θα γίνει προσπάθεια, σε συνεργασία με νομικό σύμβουλο να σταλεί ενδεικτικό πρακτικό τις αμέσως επόμενες μέρες, που θα περιλαμβάνει και νομικά και παιδαγωγικά επιχειρήματα.

3. Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, μετά και την έκδοση Υπουργικής Απόφασης για την εφαρμογή της διαδικασίας μετάδοσης, θα επιδιώξει νέα άμεση συνάντηση στην ΑΠΔΠΧ (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα).

4. Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, σε συνεργασία με τη ΔΟΕ, θα διερευνήσει την πιθανότητα νομικής προσφυγής κατά της Υπουργικής απόφασης.