Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Ευχαριστήριο της Επιτροπής Σχολικών Τροχονόμων Δήμου Κατερίνης

Με την παρούσα επιστολή νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν και στέκονται δίπλα μας και έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν έμπρακτο και ουσιαστικό ενδιαφέρον με τις ενέργειες τους, ώστε να βρεθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

1. Ευχαριστούμε τον βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ κ. Γιάννη Δελή και το κόμμα του, που μετά από την συνάντηση που είχαμε μαζί του την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 στην Κατερίνη, έκανε πράξη την δέσμευση του ότι θα φέρει το θέμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με επερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών, κάτι που όντως έκανε δύο ημέρες αργότερα.

2. Ευχαριστούμε τον βουλευτή Πιερίας της ΝΔ κ. Φώντα Μπαραλιάκο για το ενδιαφέρον του και την ερώτηση του προς τον αρμόδιο υπουργό. Επίσης τον ευχαριστούμε που μας δέχτηκε άμεσα και άκουσε με πραγματικό ενδιαφέρον τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και μας υποσχέθηκε ότι θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

3. Τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο για όλες τις ενέργειες του και την υπόσχεση του ότι θα μας στηρίξει σε θέματα εξοπλισμού (ρουχισμό, στοπ κ.α.), όπως και για την άμεση ανταπόκριση του για συνάντηση μαζί μας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ο Δήμαρχος της πόλης μας, ενδιαφέρεται για τα προβλήματα μας και κάνει ότι μπορεί για να λυθούν.

4. Τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης κ. Γιάννη Νταντάμη για όλες τις ενέργειες του και την επιστολή που έστειλε στο Υπουργείο Εσωτερικών. Ο κ. Νταντάμης, όντως έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον για να λυθεί τόσο το θέμα της πληρωμής μας, αλλά και τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

5. Τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όλοι μαζί μπορούμε» κ. Αθανάσιο Λιακόπουλο για το ενδιαφέρον του και την ερώτηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης.

6. Τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανατροπή-Αναγέννηση» κ. Ευγένιο Παπαδόπουλο για το ενδιαφέρον του και την ερώτηση στου στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης.

7. Τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Νίκο Τσουπέη για το ενδιαφέρον του και την ερώτηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης.

8. Το ΠΑΜΕ Πιερίας για όλες τις ενέργειες του.

9. Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πιερίας για την ανακοίνωση συμπαράστασης στον αγώνα μας.

10. Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πιερίας «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» για την ανακοίνωση συμπαράστασης στον αγώνα μας.

11. Την Επιτροπή Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κατερίνης για την συγκινητική επιστολή συμπαράστασης στον αγώνα μας η οποία αποτελείται από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των παρακάτω σχολείων:

3ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης
4ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης
5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης
8ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης
14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης
15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης
16ου Δημοτικού Σχολείο Κατερίνης
18ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης
Δημοτικού Σχολείο Παραλίας
Δημοτικού Σχολείου Περίστασης
Δημοτικού Σχολείου Σβορώνου
Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου Κατερίνης


Ιδιαίτερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάθε πολίτη της πόλης μας που συμπαραστέκεται στον αγώνα μας, όπως και όλους τους γονείς που καθημερινά μας γεμίζουν με θετική ενέργεια με τα καλά τους λόγια για το έργο που προσφέρουμε και μας εμπιστεύονται την ασφάλεια των παιδιών τους προς και από τα σχολεία όπου αυτά φοιτούν.

Σας ευχαριστούμε όλους!

Περιμένουμε από την κυβέρνηση να δείξει πλέον την απαραίτητη ευαισθησία, να σκύψει πάνω από τα προβλήματα μας και να δώσει λύση σε αυτά.


Με τιμή
Επιτροπή Σχολικών Τροχονόμων Δήμου Κατερίνης