Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Κρίσεις - επισημάνσεις, για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Γράφει ο πρόεδρος της ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ
Προδρόμου Κων/νος

Ο χώρος αυτός του αθλητισμού, του ποδοσφαίρου αποτελεί (πρέπει) την κοιτίδα του, το φυτώριο ανάδειξης των νέων μας και αναβάθμισής του.

Όσοι σχετίζονται, θεσμικά, εθελοντικά, διοικητικά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρέπει να βλέπουν τον κεντρικό στόχο και σκοπό, το δάσος και όχι το δένδρο.

Ιδιαίτερα οι εθελοντές παράγοντες πρόεδροι κ.τ.λ να ξεπερνούν τις προσωπικές φιλοδοξίες και ιδιοτέλειας και να συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους, όχι εν κρυπτώ και παραβύστω εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία, την ανάγκη των νέων παιδιών να τα σκανδαλίζουν, να τα αποπροσανατολίζουν και να δημιουργούν και δημιουργούν προβλήματα στον ευαίσθητο αυτό χώρο. 

Αυτά είναι νοσηρά φαινόμενα που δε βοηθούν τα παιδιά, ούτε το άθλημα.

Οι διοικητικές αρχές να είναι κοντά στους Συλλόγους, να συμπεριφέρονται με περισσότερη κατανόηση.

Οι τοπικοί άρχοντες Δήμαρχοι, πρόεδροι, σύμβουλοι να στηρίζουν την ευγενική και ανιδιοτελή προσφορά των εθελοντών παραγόντων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και να τους παρέχουν ότι δύναται χωρίς φειδώ και κωλυσιεργίες.

Ευχαριστώ όσους στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια μας αυτή, όλους αυτούς που με αγάπη στηρίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ηθικά και υλικά.

Σαν πρόεδρος θέλω να προσφέρω, όπως πιστεύω και όλοι οι παράγοντες, συνάδερφοι κ.τ.λ και τονίζω ότι είμαι ανοιχτός και συνεργάσιμος για το καλό του ποδοσφαίρου και των νέων μας.

Καλό ξεκίνημα